A lányok sokkal "műbben" selfieznek, mint a srácok? Melyik a gagyibb?
Saját tapasztalataim alapján a csajok többször is újra kezdik amíg mindannyian a tökéletesen szögű és megvilágítású mű mosolyt el nem érik a legfurább fejtartással, 0 természetességgel, ehhez gyakran duckfacelnek, míg a srácok majdhogynem leszarják, szinte alig-alig vannak benne a selfi-ben, közel hányadék képet is simán megtartanak..
Tudom, hogy nem lehet egyértelműen eldönteni és bőven vannak kilógó esetek is, de szerintetek melyik nemre jellemző a gagyibb, minőségtelenebb selfie?
Bunkó leszek, de őszintén: Ez ki a francot érdekel?
Ki az az embercsoport, aki ezzel az őrült, idővel elmúló hóborttal foglalkozik?
Szellemileg érett ember ilyen dologgal nem foglalkozik. Ki selfie-zik műbben... Inkább megyek aludni.
#2-es
"Bunkó leszek, de őszintén: Ez ki a francot érdekel?
Ki az az embercsoport, aki ezzel az őrült, idővel elmúló hóborttal foglalkozik?"
#4-es
"Egyetértek mi a faxnak a Selfie.kit érdekel egyáltalán inkább húzzál ki aaz udvarra aztán homokozz"
Köszi a tökéletesen haszontalan tanácsaitokat, de valójában komoly tudományok foglalkoznak a selfie-vel mint jelenséggel..
Szval legközelebb egy ilyen semmitmondó válasz megfogalmazása előtt inkább gondolkodjatok el a kérdésen, ha meg nem tudtok normális választ adni, akkor inkább takarodjatok a francba ahelyett hogy trollkodnátok!
A többieknek köszönöm a választ!
miért is?
mert feltettem egy kérdést, amire lehetne normálisan is válaszolni?
mellesleg a tiedre (amit korábban valszeg te írtál) zöld kezet adtam #10-es...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!