Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok sokkal "műbben"...

A lányok sokkal "műbben" selfieznek, mint a srácok? Melyik a gagyibb?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalataim alapján a csajok többször is újra kezdik amíg mindannyian a tökéletesen szögű és megvilágítású mű mosolyt el nem érik a legfurább fejtartással, 0 természetességgel, ehhez gyakran duckfacelnek, míg a srácok majdhogynem leszarják, szinte alig-alig vannak benne a selfi-ben, közel hányadék képet is simán megtartanak..

Tudom, hogy nem lehet egyértelműen eldönteni és bőven vannak kilógó esetek is, de szerintetek melyik nemre jellemző a gagyibb, minőségtelenebb selfie?

2015. aug. 16. 02:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Csak az aranyeres emberek szelfiznek
2015. aug. 16. 02:37
 2/16 anonim ***** válasza:

Bunkó leszek, de őszintén: Ez ki a francot érdekel?

Ki az az embercsoport, aki ezzel az őrült, idővel elmúló hóborttal foglalkozik?

Szellemileg érett ember ilyen dologgal nem foglalkozik. Ki selfie-zik műbben... Inkább megyek aludni.

2015. aug. 16. 03:26
 3/16 anonim válasza:
Egyetértek mi a faxnak a Selfie.kit érdekel egyáltalán inkább húzzál ki aaz udvarra aztán homokozz
2015. aug. 16. 04:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes ember nem önmagát fotózza, hanem a környezetében levő, arra érdemes dolgokat. Ha meg magáról akar képet, megkéri egy barátját, hogy fotózza le. Ja, olyanod nincs? Mert egoista vagy, és csak magaddal törődsz?
2015. aug. 16. 06:51
 5/16 anonim ***** válasza:
36%
A csajok már pedig ilyenek. A férfiak nem csinálják ezt. Csak a páwák, vagy a melegek.
2015. aug. 16. 08:04
 6/16 anonim ***** válasza:
Ugyanazt akartam írni, amit hatos. A selfie kb azt jelenti, hogy nincs egy barátod aki lefotózzon.
2015. aug. 16. 08:42
 7/16 A kérdező kommentje:

#2-es

"Bunkó leszek, de őszintén: Ez ki a francot érdekel?

Ki az az embercsoport, aki ezzel az őrült, idővel elmúló hóborttal foglalkozik?"

#4-es

"Egyetértek mi a faxnak a Selfie.kit érdekel egyáltalán inkább húzzál ki aaz udvarra aztán homokozz"

Köszi a tökéletesen haszontalan tanácsaitokat, de valójában komoly tudományok foglalkoznak a selfie-vel mint jelenséggel..

[link]

Szval legközelebb egy ilyen semmitmondó válasz megfogalmazása előtt inkább gondolkodjatok el a kérdésen, ha meg nem tudtok normális választ adni, akkor inkább takarodjatok a francba ahelyett hogy trollkodnátok!

A többieknek köszönöm a választ!

2015. aug. 16. 12:18
 8/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok, kérdező. Te vagy a leggagyibb.
2015. aug. 16. 12:26
 9/16 A kérdező kommentje:

miért is?

mert feltettem egy kérdést, amire lehetne normálisan is válaszolni?

mellesleg a tiedre (amit korábban valszeg te írtál) zöld kezet adtam #10-es...

2015. aug. 16. 12:32
 10/16 anonim ***** válasza:
A 6. választ adtam én.
2015. aug. 16. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!