Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok sokkal "műbben"...

A lányok sokkal "műbben" selfieznek, mint a srácok? Melyik a gagyibb?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalataim alapján a csajok többször is újra kezdik amíg mindannyian a tökéletesen szögű és megvilágítású mű mosolyt el nem érik a legfurább fejtartással, 0 természetességgel, ehhez gyakran duckfacelnek, míg a srácok majdhogynem leszarják, szinte alig-alig vannak benne a selfi-ben, közel hányadék képet is simán megtartanak..

Tudom, hogy nem lehet egyértelműen eldönteni és bőven vannak kilógó esetek is, de szerintetek melyik nemre jellemző a gagyibb, minőségtelenebb selfie?

2015. aug. 16. 02:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na, az van, hogy bevágtad a durcit, mert nem olyan válaszokat kaptál, amik tetszenek. Ezért hisztiztél is, holott nem arról szól az oldal, hogy olyan választ adjunk, ami etszik a kérdezőnek, hanem olyant, ami helyes (vagy annak véljük).
2015. aug. 16. 12:36
 12/16 A kérdező kommentje:

Na az van, hogy te meg képtelen vagy értelmezni a leírottakat.. Méghozzá azért mert:

1. azt hitted neked írtam a #9-es választ, holott DIREKT kiemeltem, hogy #2-es és #4-es válaszolónak szántam.. És hogy EGYÉRTELMŰ legyen, még azt is oda írtam, hogy:

"A többieknek köszönöm a választ!" (beleértve téged is is #6os, #10-es, #12-es, #13-as), szval nem értem miért borult ki nálad az agy-bili, de ha már szövegértelmezés sem megy, akkor ezen nem is csodálkozom annyira...

2. másrészt meg nem azért vágtam be a durcit, mert "olyan választ kaptam ami nem tetszik" (mert ilyenekre is toltam zöld kezet, pl. a tied #6-os sem tetszett, mégis "hasznos"), hanem azért "vágtam be a durcit", mert páran idejönnek és anélkül, hogy belegondolnának vajon egy kérdező miért is tesz fel egy kérdést, rögtön elkezdik széttrollkodni.. Erre példa:

#2-es válasza:

"Bunkó leszek, de őszintén: Ez ki a francot érdekel?"

-> Hát engem b*szki, pont azért tettem fel a kérdést! Hát nem nyilvánvaló IQ fighter?

#4-es válasza:

"Egyetértek mi a faxnak a Selfie.kit érdekel egyáltalán inkább húzzál ki aaz udvarra aztán homokozz"

-> Már kösz, de majd eldöntöm én, miért érdekel engem és hogy mikor megyek majd az udvarra homokozni.. Ha a társaidnak annyira nincs kultúrája, hogy vagy normális tanácsot adjon, vagy ne adjon semmilyet, akkor az gagyizós stílusoddal együtt elmehetnek a rákba..

2015. aug. 16. 13:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hová fajul a világ. Pár éve még a világ leggázabb dolgai közé tartozott "szelfizni"...

Emlékszem, hogy sokszor beírták, hogy "mi van, nem tudod használni az önkioldót sem", is illetve a kacsaszáj ( = s*ggszáj), erőltetett pózok is nagyon cikik voltak.

Ma pedig már a fél világ agyba-főbe pózerkedik és azt hiszik, hogy milyen menők. Szánalom a köbön!

2015. aug. 16. 14:51
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Az emberek zöme (99%-a) onnan győződik meg arról hogy épelméjű e, hogy mit gondol, mit tesz a körülötte lévő többi ember. Régen a szelfi baromi gáz volt, mert a tömeg azt hitte. Most azt hiszi, hogy nagyon klassz. De az emberi zsibbadó és dekadenciába torkolló gondolkodása nélkül, vajon megállja a helyét a szelfi?

A szelfi mindig olyan, amit a tömeg gondol róla. X év múlva mindenki nevetni fog rajta.

Kérdező. Úgy kiégettél, hogy mára elég volt az internet. "Komoly tudományok foglalkoznak vele." Ha egy minimálisan is körülnéznél magad körül, látnád hogy MINDENNEL foglalkoznak tudományok. Minden aktuális trenddel. Nem azért mert maga a jelenség megér annyit hogy foglalkozzanak vele, hanem azért mert épp aktuális.

Nincs is erőm tovább magyarázni, úgyis csak a birka leszavazások áldozata mindenki aki egy picit is gondolkodik, és nem a trend hullámaival úszkál.

Komoly kutatások, komolyan már, a fantasztikus brit kutatók még azt is kimutatták hogy 29 évesen a legrosszabb a másnaposság. Nézz már szét legalább az interneten, MINDEN UTÁN KUTATNAK. A legnagyobb baromságok után.. ezzel ne érvelj te jó ég.

És valóban, nem konkrétan a kérdésedre kaptál választ, de itt vannak /sajnos - nem sajnos/ vannak akik egyszerűen átlátják ezt az egész mizériát, és nem tudnak az ilyen borzasztóan buta kérdések mellett elmenni. Te is írhattál volna annyit a kommentemre (2-es voltam) hogy ez téged érdekel, és ennyi. Itt gyakorlatilag senki nem troll, a legtöbb ilyen jellegű beszólás egy társadalom kritika, aminek jelenleg áldozatává váltál.

És ne szavazd már le szerencsétlen önálló gondolatokkal rendelkező egyéneket, csak azért mert próbálod kompenzálni hogy neked marhára igazad van, és hogy a selfie fontos...

2015. aug. 16. 17:19
 15/16 A kérdező kommentje:

#14-es

"Te is írhattál volna annyit a kommentemre (2-es voltam) hogy ez téged érdekel, és ennyi."

-> Szóval a kérdésből magából nem tudtál arra következtetni, hogy a kérdező azért kérdezi ezt mert tényleg érdekli? Ennyire nehéz írott szöveget értelmezni? Vagy muszáj egyből idejönni, trollkodni és végül még az agyad is játszani?? Na elmész te a francba..

"csak azért mert próbálod kompenzálni hogy neked marhára igazad van, és hogy a selfie fontos..."

-> Légy már annyira jófej, hogy még utoljára VISSZAIDÉZED hol is írtam, hogy a selfie fontos lenne..

"A legnagyobb baromságok után.. ezzel ne érvelj te jó ég."

-> Ha valakinek, akkor a kommented után te vagy az akinek végképp nincs joga erre hivatkozni..

2015. aug. 16. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:
90%
A masszív arroganciával nem lehet mit tenni, úgy hogy ez az utolsó kommentem. Persze ez is le lesz szavazva, pedig még információt se tartalmaz.
2015. aug. 16. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!