Belegondoltál már abba, hogy ezen a bolygón minden a szerelem, a férfi és nő kapcsolata miatt történik?
" Az emberi tudatalattiban egy telhetetlen konfliktusvágy rejtőzik ". ( Moriarty prof. ) Szóval nem, nem értek egyet az állításoddal.
Ne feledkezz meg a kapzsiságról, az egoizmusról és a gyűlöletről sem.
A negatív érzelmeknek destruktív következményei vannak, a pozitívaknak soha. Viszont az utóbbiak nagyon jól tudják palástolni az előbbieket.
Nem minden igaz, amit a " szerelem nevében " tesznek, de sokan ámítják saját magukat és másokat is egyaránt, hogy legyen valami láthatatlan dolog, amely felmentse az embert a tettei alól; ez az eszköz a „ szándék „ lett.
A pokolba vezető út - mint tudjuk – jó szándékkal van kikövezve.
én az előttem egyel szólóval értek inkább egyet, és inkább az emberek életében-t írtam volna a bolygónk helyett:), de még így se működik az elméleted,
amúgy én pár éve a szerelem alatt mást értek mint eddig ami megegyezett az általános jelentésével, szerelmes az ember csak magába lehet, a szerelemhez egy ember kell, de persze ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudjam, vagy legalább kicsit tudományosan alátámasszam, sokat kellene még kutatnom, sőt tanulnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!