Lehet ebből probléma? Más is járt már ilyen cipőben?
Elég bonyolult a helyzet. 21 éves lány vagyok és összesodort engem a sors egy 35 éves pasival. Nekem van barátom már 2 éve, ő pedig már több éve házas. Viszont nagyon megkedvelt engem és én is őt. Ő konkrétan a szemembe is mondta, hogy nagyon kedvel, és ha bármi problémám van, hozzá bármikor mehetek. Mondjuk erről a nagy "bevallásáról" az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy csak akar egy trófeát...
De az az igazság , hogy én igenis úgy érzem, hogy őszinte velem, mivel olyan dolgokban segített már nekem, amit igazából el se vártam volna tőle...
Rátérve a lényegre, én attól félek, hogy nem-e lesz ebből a barátságból probléma, főleg az ő feleségét illetően...
Gondolom egy nőnek sem esne jól, ha a férje ilyet mondana egy "fiatal kis csitrinek", hogy "Hozzám bármikor jöhetsz"...
Én nem akarom őt elvenni a feleségétől, főleg azért nem, mert szeretem a barátomat, sőt ha barátomat elveszteném, akkor valószínűleg diliházba kerülnék. Viszont az, hogy megismertem ezt a pasit, nagyon boldoggá tett, és ha elveszteném őt, mint barátot, akkor is diliházba kerülnék...
Na hát szóval jó bonyolult...
Férfi és nő között barátság nem nagyon létezik. Persze mondjuk, hogy igen, de a levegőben mindig ott van, hogy bármikor átfordulhat a dolog. Neked most jól esik ez az új kapcsolat, hogy bármikor mehetsz hozzá, ha bajban vagy. Ezek szerint a barátod nem ilyen biztos pont az életedben?
Egy seggel két lovat megülni nem lehet, ezt ne felejtsd el. Szerintem tarts ki a barátod mellett, esetleg tisztázzátok, hogy neked a biztonság milyen sokat jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!