Pénzemmel csajozzak?
Volt már 2 barátnőm,de gyerekszerelem volt,semmi szex.
Már évek ota nincs senkim.
Miért?
Önbizalom hiány...gondok vannak velem ilyen téren.
Kezdeményezni sem merek.
(Visszajelzést nem igen kaptam élőben,inkább csak neten)
Mondjuk itt a gyakorin,facén...stb.
Ezek alapján itélem meg magamat...sajnos:/
Hát ki tudja,lehet csak fiu volt a véleményező fele,de én komolyan veszem.
Sokan irták helyes vagyok,de sokan le is léptek szo nélkül.
Nem tudom eldönteni,de inkább csunyának gondolom magam.
Pénz az viszont van.
Ugye ez megkönnyíti a dolgot csajozás terén.
De így nagy esély van arra,hogy csak a pénzért lesznek velem.
Mit gondolsz?
"A normális, dolgos szingli csajok pedig le vannak nézve, nem eléggé k.vásak, kár lenne őket nem megcsalni, szexben kihasználni, nem eléggé hisztis és taktikus r.bancok, ez a baj :)."
"ha kalandot, akkor egyszerű a képlet. ha nem vagy jóképű, akkor legyél izmos/magabiztos/határozott/tahó, és máris könnyebb lesz nőt felszedni. "
Egyikőtök 19, a másik 1 híján 20. Ugyanazt mondjátok, hogy a másik nemnek csak a "rossz" jön be.
Kérdező, gondolom barátaid vannak. Én pl csak akkor merek odamenni valakihez, ha a barátaim a közelben vannak.
A kérdésedre válaszolva:
Igen, ha márkásabb, menőbb cuccokba jársz, nagyobb esélyed lesz rá, hogy egy lány leszólít. De csak esély, ami ugye soha nem garancia semmire.
Jo cuccokban járok,ezt magamért teszem...szoval nem megjátszás.
Azt vettem észre,hogy neten sokkal nagyobb a szájuk a csajoknak...
Élőben olyan kis visszahuzodoan bámulnak...sőt,tavaly kezdeményezett nekem egy lány,üzengetett...de nekem (nagyon nem) tetszett,ezért visszautasítottam.
de neten...sokszor lelépnek,csak ugy szo nélkűl.
És,ha szégye,ha nem...ez vette el a önbizalmam...a netes dolgok.
Sajnos normálisnak Tűnő férfiak között is rengeteg a csaló és nagyon sok álmodozik a k.vákról. Bármennyire is hétköznapinak tűnik a programjuk, akkor is keresnek kibúvókat, majd hamarosan meglepődsz, amikor beállit egy-egy idegen nő a közös gyerekükkel. Az is biztos, hogy ilyen esetben a köv. 10 évben lassan te, mint szorgos és szerény nő, búcsút inthetsz a közös lakásotoknak.
Sajnos a másik kellemetlen helyzet nem csak a jófiúk, de a rosszfiúk esetében is az, hogy döntésképtelenek és határozatlanok, igy szinte mindenben a haverok, "barátok" felszines véleményei szerint cselekszenek, pl.: "Már nem jó a szex köztetek?? Ez rettenetes, feltétlenül el kell válni!!!", "Már nem úgy néz ki az asszony 2 gyerek után, mint egy tizenéves r.banc??? Fantasztikus, el kell válni minél hamarabb, ez igy nem mehet tovább". Sokkal menőbb az elvált, r.bancokra költekező férfi képe, mint a normális családapé. Férfiak, csak arra gondoljatok vissza, hogy édesanyátok hogyan nevelt fel titeket, sokszor egyedül, azután ugassatok.
Nincs az a komoly nő, aki a párja összes haverjének ficamodott izlésének egyáltalán meg akarna felelni, igy saját érdekében gondolja át az egészet és inkább szakit.
Ugyanakkor nektek, fiatal férfiaknak is hamarosan le fog járni a szavatosságotok, ronda lesz több testrészetek is, ráncosak lesztek, ezen lehet röhögni egy nagyot, de a tényeken nem változtat semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!