Az összes lány aki tetszik, mind mögöttem beszéli hogy csúnya vagyok :/ Így hogy csajozzak?
Kérj meg egy haverodat h vegye fel kamerára amint leöntöd őket egy nagy vödör jeges vízzel!
De megnézném mit szolnának :)
ma 18:18 ha igaz amit a kérdező írt, még csak akkor miket mondanának neki.Többet nőnél (lehet) nem is merne próbálkozni.
Bár gondolom h viccből írtad.De sajnos tapasztalatból írom h ha kihúzod az ilyen p*csáknál a gyufát akkor elhordanak mindennek.(még ha ettől függetlenül jó dumával be is fűzhetnéd/ted volna őket)
vedd lejjebb ez mekkora hülyeség már, akkkor a sok kövér ronda csajnak miért van helyes fiúja? hagyjuk már, ne vegye lejjebb, nyugodgtan próbálkozzanak a csúnya fiúk is olyan lányoknál, akiket vonzónak találnak
én is ronda srác vagyok sok lány szerinte, de nem adtam fel, nem rég megkeféltem egy szép csajt úgy, hogy jóval magasabb is volt tőlem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!