Azok a nők akik nem szeretik azokat a férfiakat, akik csendesek, visszahúzódóak voltak már ilyennel?
Engem hosszabb távon idegesít,mert én teljes ellentéte vagyok ennek. Meg amúgy is,egy férfi legyen határozott és domináns.
Szóval igen,voltam ilyen pasival,3 évig.
Dehogy voltak, néhány kivételtől eltekintve. Lenézik őket, pedig halvány lila fingjuk nincs, milyen is egy ilyen ember, és mit lehetne belőle kihozni. De ugye női egyenjogúság, mi az, hogy nekik munkát kéne fektetni a férfiba? A férfi legyen határozott, céltudatos, humoros, kemény, izmos, romantikus, stb, stb. Az teljesen rendben van, hogy ha egy nő elesett, visszahúzódó, depressziós, önértékelési zavarokban szenved, majd jön egy férfi, aki felkarolja. Na ezt visszafele felejtsd el. Pedig ugye mindkettő ember...
Persze nyilván jön a szokásos már-már PR szöveg, hogy próbálkozz, meg légy határozott, laza, ésatöbbi. Na most ezt könnyen mondja egy nő, akinek annyi a dolga, hogy válogasson (igen, még a legrondább, dagadt rémség is olyan top pasival járkál, hogy csak nézek), meg egy olyan férfi, aki úgymond ezzel a készséggel született, és tizen, huszon évig ezt nevelték bele a szülei. Ám nem mindenki rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, illetve vannak, akikbe az apjuk világ életükbe azt verte beléjük, hogy haszontalan, semmirekellő senkik. Nekik egy picit nehezebb tenni a menő fiút, főleg ha későn érőek, csak negatív tapasztalatuk van, emiatt k**vára frusztráltak.
Persze lehet próbálkozni, csak eszközök nélkül felesleges körök. Én is letehetnék a szakközepet végzett, minden hétvégén bulikban ribiket döntögető menőfiú elé egy összetett függvényt, hogy integrálja le. Megpróbálhatja 15324-szer, a végeredmény pont ugyanaz lesz mindig.
Úgyhogy aki az általad leírt tulajdonságokkal rendelkezik, az vagy igazodik valahogy a kereslethez, vagy marad marokmarcsi vagy lakásos lány, amíg nem szagolja alulról az ibolyát. Ez egy ilyen világ, hiába nem veri a legtöbb srácnak az iq-m felét se alulról az intelligencia szintje, ez teljesen másodlagos a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!