Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan félénkek, visszahú...

Miért olyan félénkek, visszahúzódóak a kicsit mackósabb fiúk?

Figyelt kérdés

Most vagy mind elkelt, vagy ennyire önbizalomhiányosak, nem értem.

Viszont a kifejezetten soványak meg merészek és nyíltan kezdeményeznek.

Pedig, aranyosak :)

2013. dec. 7. 22:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
önbizalomhiányos a legtöbb
2013. dec. 7. 22:14
 2/17 anonim ***** válasza:
A mackósságuk miatt gátlásosak!
2013. dec. 7. 22:14
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Mert a jelenlegi általános nézet szerint a lányok csak a vékony vagy kisportolt fiúkat veszik emberszámba, akin pedig súlyfelesleg van az max barátnak jó akit néha megölelnek mikor épp kidobja őket az aktuális jó testű helyes pasija akivel úgy gondolták örökké együtt lesznek.
2013. dec. 7. 22:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Hé, most mi van én nem panaszkodtam csak azt mondtam amit mindenki más szajkóz egész nap. De látom savanyú a szőlő... :)
2013. dec. 7. 22:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten a mackós alkatú fiúk tetszenek. Egy vékony még elmegy, de egy sportos, kigyúrt sráctól a hideg is kiráz
2013. dec. 7. 22:19
 6/17 A kérdező kommentje:
Meg sem fordul a fejükben, hogy valaki örülne nekik..?
2013. dec. 7. 22:19
 7/17 anonim ***** válasza:
5-ös akkor te egy kövér lány vagy?
2013. dec. 7. 22:20
 8/17 A kérdező kommentje:
Miért kell azonnal erre következtetni, hogy kövér az, akinek a mackósabbak jönnek be? Én sem vagyok kövér.
2013. dec. 7. 22:31
 9/17 anonim ***** válasza:

Örülök hogy valaki így látja a dolgokat.

Én is sajnos ilyen vagyok bár én már a kövér kategóriába tartozom :S Sajnos elég önbizalom hiányos vagyok, már félek emberek közé menni komolyan. Persze voltak jó pillanataim is azért tehát nem mondom azt hogy sosem buliztam mert bevallom párszor elmentem jó társaságokba de azok szét is hullottak sajnos, sok lánnyal ismerkedtem már, de egyiknek sem jöttem be úgy igazén, engem itt ért csalódás. Szemezni nem nagyon merek a lányoknál mert mindegyik vagy félrenéz és letojja a fejem. Vagy ha nagyon rám néz és mosolyog bepánikolok hogy most vajon azért mert a kinézetem miatt kinevetne vagy csak más miatt.

Pedig így huszonévesen már vágyom egy jó kapcsolatra, egy olyan lányra aki szeret, elfogad, megbecsül. Bár teszek a túlsúlyom ellen sokat is leadtam már, ez ad valami siker élményt de most elkapott az a roham hogy többet akarok elérni csak ehhez idő is kell meg energia is.

Önbizalom hiányos vagyok, ennyi. És az is nyomaszt engem hogy egy nálam nagyobb darab srác elég sok nőt megkapott az életben igaz ő tehetősebb is valamivel mint én, de hát ez van.

Régi csalódások miatt lettem ilyen, egyszerűen már félek emberek közé menni, jó mindenkivel barátkozok tehát nem bújok el csak picit besokalltam, de próbálok vissza zökkenni kis erőt gyűjtök, feldobom magam és akkor talán sikerülhet.

De örülök hogy vannak olyan lányok akik a mackósabb pasikat szeretik, így mégis ott van a tudata hogy nem kell csontsoványnak lennem. :)

2013. dec. 7. 22:44
 10/17 A kérdező kommentje:

#9-es: köszönöm, hogy elmesélted ezt nekem :) lehet rám mondani, hogy felszínes vagyok (bár nem), hiszen ugyanaz, ha valaki a soványakat kedveli és azt jelenti ki. Szerintem ez aranyos :)

A szemezés dolgot észrevettem! Azonnal elpirulnak, vagy elkapják a tekintetüket, ha rájuk néznek.

Annyi súlyt veszíts, amennyit az egészséged megkíván, ne vidd túlzásba, mármint ne siettesd! Vigyázz magadra. És nem kell csontsoványra fogyni, bizony :)

2013. dec. 7. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!