Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan félénkek, visszahú...

Miért olyan félénkek, visszahúzódóak a kicsit mackósabb fiúk?

Figyelt kérdés

Most vagy mind elkelt, vagy ennyire önbizalomhiányosak, nem értem.

Viszont a kifejezetten soványak meg merészek és nyíltan kezdeményeznek.

Pedig, aranyosak :)

2013. dec. 7. 22:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Túl mackósnak nem nevezném magam, de vékonynak sem. Én csak egyszerűen képtelen vagyok ismerkedni. Nincs bátorságom senkit semmilyen indokkal megszólítani, barátaim nincsenek, barátnőm pedig soha nem volt. Nem tudom minek nevezzem, de nem hiszem, hogy bárkinek akivel kölcsönös a vonzalom, tetszenék a túlsúlyos, szőrös alakomban. Utálom a testem és tény, hogy nem teszek érte semmit, de genetikai okokból soha nem leszek olyan amilyen lenni szeretnék.
2013. dec. 7. 22:52
 12/17 A kérdező kommentje:
#11-es: pedig fontos békét kötni a testünkkel és a lelkünkkel. Nézd, én sem vagyok csontsovány, mégis van, amit szeretek magamon, vagyis, amit megtanultam szeretni. Fogadd el magad és boldogabb leszel :)
2013. dec. 7. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: #9 es vagyok, nagyon aranyos tőled hogy így segítesz nekünk :) Persze nemrég megismertem egy olyan lányt aki segített nekem ilyen téren de nem vitte túlzásba, azért örülök a bátorításnak, sokat jelent már nekem ez is.

Nem véletlen nézem ezt az oldalt, sokszor futok bele olyan kérdésekbe ahol tudok segíteni másokon és akár egy ilyen jellegű kérdésnél a válaszom alapján is segítenek nekem.

Köszönöm szépen :)

2013. dec. 7. 23:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha mindenki így állna a másikhoz, mint én, kicsivel szebb lenne a világ :D ugyan, ez igazán semmiség. Kérdeztem, jó válaszokat adtatok, én meg csak reagáltam... ha bárki úgy érzi, rám is lehet írni:)
2013. dec. 7. 23:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyetertek a kerdezövel, vagyunk mar paran akik a macis pasikra bukunk!!! :)

22L

2013. dec. 8. 10:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem valahogy elkerülnek az olyan lányok akiknek bejönnek a mackós pasik :-D persze barátnak jókvagyunk, meg kisírni a vállunkon a szakítás fájdalmait :-) (akinek nem inge...) nekem sok csaj barátom van, de ha valamikoris kicsit próbálnék közeledni, nah ott romlik el minden :-D szívesen fogadom esetleg én is az ismerkedni vágyó hölgyek levelét :$ :-D És héjj!! Mackós embertársaim!! A férfi 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz!! :-D 22/F
2013. dec. 8. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Na igen, örülnék vagy is örülnénk ha valóban több lány lenne aki elfogadna minket ilyennek. Bár vannak azért egy páran, korábban már válaszoltam ide, mi a helyzet, de én amit észrevettem a környezetemben elég kevés olyan csaj van aki hajlandó szóba állni az emberrel. Én olyanokat fogtam ki akik már foglaltak voltak de mondták hogy engem elfogadnának, a másik meg csak barátkozni akart, ő egy másik mackósabb pasival jött össze, aki egy nagyobb nyálgép mint én...
2013. dec. 8. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!