Pénzemmel csajozzak?
Volt már 2 barátnőm,de gyerekszerelem volt,semmi szex.
Már évek ota nincs senkim.
Miért?
Önbizalom hiány...gondok vannak velem ilyen téren.
Kezdeményezni sem merek.
(Visszajelzést nem igen kaptam élőben,inkább csak neten)
Mondjuk itt a gyakorin,facén...stb.
Ezek alapján itélem meg magamat...sajnos:/
Hát ki tudja,lehet csak fiu volt a véleményező fele,de én komolyan veszem.
Sokan irták helyes vagyok,de sokan le is léptek szo nélkül.
Nem tudom eldönteni,de inkább csunyának gondolom magam.
Pénz az viszont van.
Ugye ez megkönnyíti a dolgot csajozás terén.
De így nagy esély van arra,hogy csak a pénzért lesznek velem.
Mit gondolsz?
Amugy még sosem utasítottak vissza,mert nem is kezdeményezek.
Csak neten,kaptam visszajelzést a külsömről.
A normális, dolgos szingli csajok pedig le vannak nézve, nem eléggé k.vásak, kár lenne őket nem megcsalni, szexben kihasználni, nem eléggé hisztis és taktikus r.bancok, ez a baj :).
Az utóbbi válasz pedig, hogy k.vák között keresni a komoly kapcsolatot, egyszerűen nonszensz. 28 L
"A normális, dolgos szingli csajok pedig le vannak nézve, nem eléggé k.vásak, kár lenne őket nem megcsalni, szexben kihasználni, nem eléggé hisztis és taktikus r.bancok, ez a baj :)."
Ugyan, dehogy baj. Vannak rendes fiúk, akik nem akarnak kihasználni senkit.
"Az utóbbi válasz pedig, hogy k.vák között keresni a komoly kapcsolatot, egyszerűen nonszensz."
Nem azok között kell komoly kapcsolatot keresnie, hanem bárhol máshol, ahol csajok vannak. De amíg olyat nem talál és tele van pénzzel, addig ott vannak a playmate csajok a rosszlányok.hu-n. Így már érthető?
"A normális, dolgos szingli csajok pedig le vannak nézve, nem eléggé k.vásak, kár lenne őket nem megcsalni, szexben kihasználni, nem eléggé hisztis és taktikus r.bancok, ez a baj :).
Az utóbbi válasz pedig, hogy k.vák között keresni a komoly kapcsolatot, egyszerűen nonszensz. 28 L"
hát hogyne. na jönnek a tipikus női baromságok, úgy látom. egy normálisan kinéző, értelmes, bájos nőt nem néz le senki, sőt a normális férfiak ilyeneket keresnek kapcsolatra, csak sajnos 1000ből ha egy ilyen nő van.
az, h nők egymást túlszárnyalva öltöznek prostinak, az a saját frusztrációjukból és önbizalomhiányukból fakad. így öltöznek, mert több figyelmet kapnak, tudod, aki feltűnően öltözik, az többen veszik észre. ez nem jelenti azt, h a férfiak KOMOLY kapcsolatra ilyen feltűnősködő ribiket akarnak, általában az ilyeneket dobják is pár menet után.
azt meg csak zárójelben jegyzem meg, h az átlagos vagy túlsúlyos nők nagy része is "elvárja", hogy kihasználják, ugyanis jóképű tahókkal jön össze.
28 éves nőként vagy gőzöd nincs a valóságról, vagy csak szereted ismételgetni a szokásos mantrát, anélkül h gondolkodnál kicsit.
kérdező: nem teljesen értem, h mit akarsz. komoly kapcsolatot, vagy kalandokat? ha kalandot, akkor egyszerű a képlet. ha nem vagy jóképű, akkor legyél izmos/magabiztos/határozott/tahó, és máris könnyebb lesz nőt felszedni.
ha komoly kapcsolatot, és magadat akarod adni, akkor meg jó sokáig kell keresned a magyar nők között. itt nagyrészt már csak felszínes libák meg beképzelt keménykedő zavarodott nők vannak több oldalas elváráslistával meg 0 bájjal, háziassággal.
"A normális, dolgos szingli csajok pedig le vannak nézve, nem eléggé k.vásak, kár lenne őket nem megcsalni, szexben kihasználni, nem eléggé hisztis és taktikus r.bancok, ez a baj :). "
Talán a "normális" csajoknak is normális férfit kellene keresni, de ezek szerint nekik mégis az kell aki k..rvának nézi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!