Miért dugja mindenki homokba a fejét? Miért hibáztatják az áldozatot?
Megosztottam facebookon egy történetet. Egy 12 éves lány életét akit a saját apja négy éven át megerőszakolt.
Sajnos tudom hogy a történet valós.
Egy jó barátnőmmel történt meg.
Ami sokkolt az az ismerősök kommentjei. Majdnem a fele mondta azt, hogy a lány hazudik, hogy csak ezzel magyarázza az elrontott életét, sokan azt javasolták, hogy inkább ne szóljon senkinek , mert coming outot tervez.
Volt egy két olyan komment, ami egyenesen a lányt támadta, hogy direkt csábította el az apját!
Sokkoltak ezek a megnyilvánulások, inkább töröltem a posztot.
eleve csak a prolik raknak ki ilyen sztorikat. Ez egy.
másik: nem ismerik, mindegyik lehet igaz abból, amiket kommenteltek. Amúgy azt írod, hogy "mindenki" homokba dugja a fejét, ez nem így van, hiszen "egy-két"kommentet írsz utána.
Egy két olyan komment ami azzal vádolta a lányt, hogy gáz csábító.
Miért csak prolik raknának ki ilyesmit.
A történet a beszeljrola.hu-n is fent van.
sajnálom kérdező, de én ezt intelligens, diplomás emberektől nem szoktam látni...de ez nem baj:)
ne tegyél ki ilyen hülyeséget, mert csak azok fognak írni, akik trollkodnak. érted már? rossz a következtetésed...nem mindenki gondolja ezt, hanem eleve azok kommentelnek, akik szemétkedni akarnak:)
Azt meg tudod indokolni, hogy miért osztottad meg?
Gondolod, a lány örül neki, hogy az ismerőseid rajta csámcsognak?
(és most ne gyere azzal, hogy figyelemfelhívás, stb., mert az marhaság)
Én azokon tudok kiakadni, akik úgy gondolják, ilyet kiírni a facebookra - természetesen valaki másról - tök jó buli.
Azért osztottam meg mert úgy éreztem mindenkinek tudnia kell, hogy a jelenség létezik.
Hozzátenném hogy a kedves apuka köztiszteletnek örvendő orvos.
"Csak" rendszeresen dugta a saját lányát ( hogy idézzek)
Nem veszik észre, vagy nem akarják észrevenni.
Engem "csak" vert az anyám, de a tornatanár inkább rá sem kérdezett miért vagyok kék-zöld. Pedig látta.
az a baj, hogy néhány lány tényleg kamuból feldobott ilyet, és ez a néhány "farkas kiáltás" elég volt arra, hogy azok, akik tényleg bajban vannak iylen megítélésbe kerüljön
de: azt nem értem, hogy egy lány hogy csábíthatja el a sajár apját? egy apának hogy lehet szexuális vonzódása a saját lányához? mármint arra gondolok, hogy ha egy apával nincsenek gondok, akkor a lánya illegethetné magát akár, akkor sem lenen semmi..
nekem az jut eszembe, hogy, amikor 19 voltam apu látott meztelenül, mert muszáj volt, annyira beteg voltam, ő látott el, eszembe sem jutott, hogy ő úgy nézne rám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!