Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Baj, ha nem szeretem a gyereke...

Baj, ha nem szeretem a gyerekeket?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és gondolom azért van ez így, mert a családban sok ideig én voltam a legkisebb. Se unokatesók, se senki nem volt, aki fiatalabb lett volna nálam, így nem nagyon találkoztam kisgyerekekkel. Most viszont hirtelen mindenkinek gyereke született (pl. a nővéremnek) és én meg nem tudok "ellenni" velük. Nem utálom a gyerekeket, de úgy alapból nem szeretem őket. Jó, persze, mivelhogy ők a rokonaim, ezért valamennyire szeretem őket, csak nem tudom mit csináljak velük. Például múltkor anyukám mondta, hogy amíg ők kimennek szórakoztassam el a gyereket, de én nem fogok gügyögni meg ilyesmi neki...
2014. ápr. 21. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

A cigánygyerekeket az anyai ösztön hozza a világra? Mi van??

Meg a mélyszegénységben élő anyákat el kéne kötni??

Ki vagy te az Adolf Hitler? Miket beszélsz te félnótás?

Meg egyáltalán ez a sok butaság amit ide leirtál hogy jön ehhez a témához, mi köze hozzá?

Várj, elöbb azt ird le mennyi idős vagy, semmi kedvem vitába merülni egy lázadó 14 évessel aki most alakítgatja a világképét.

2014. ápr. 21. 20:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj? Nem kell mindenkinek olvadoznia értük. Ennyi! Vagy változik idővel, vagy nem. Majd később eldöntöd, hogy akarsz-e sajátot, de ezt senki ne erőltesse rád! :)
2014. ápr. 24. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!