Ha fiú létemre nagyon szeretem a kisbabákat, meg úgy általában a gyerekeket az égő?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a gyerekeket és szívesen szeretek játszadozni, poénkodni és szórakozni is velük. Ez égő?2013. júl. 14. 11:57
1/16 anonim válasza:
sztem nem :) jó ha elvagy velük
2/16 anonim válasza:
NEM BAJ! Ez azt jelenti, hogy normális ember vagy.
(Tény, hogy evvel tagja lettél egy egyre inkább kipusztuló, kisebbségbe szoruló embertípusnak.)...
:))
3/16 Justicar válasza:
Én is ugyan így vagyok, + a macskákkal is. :D Azokat meg már-már betegesen szeretem. xD:D
4/16 anonim válasza:
Nem baj ez és nem égő.Macskás dolog sem baj :D
9/16 anonim válasza:
Ha ezt gond nélkül vállalod is, és két igazán világos mondatban rendezed a fanyalgókat, akkor férfi vagy.
10/16 anonim válasza:
Dehogy baj. Pedofilekre mindig szükség van.
Komolyra fordítva: teljesen rendben levő, szociális szempontból érett tényezőt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!