A nők szerint mennyire szánalmas az a férfi, aki utálja a gyerekeket és a csecsemőket mert számára teljesen kibírhatatlanok és elviselhetetlenek?
Ez rám is jellemző. 32/F
Sikongatnak, összevissza hangoskodnak, nemrég amikor a vonaton ültem és ez mellett a kisgyerek felrakta a talpát az ablaküvegre, majd elkezdett az ülésen ugrálni hangosan sikítozva. Inkább átmentem egy másik kocsiba ahol hangos csecsemősírás fogadott. Addig mentem amig csendes kocsiban helyet nem találtam. Szinte fortyogott bennem a düh, ha ide is jött volna kisgyerek vagy csecsemő, lehet hogy inkább a következő megállónál inkább leszálltam volna a vonatról. Soha nem akarok apa lenni, nem az én idegzetemnek való.
Engem is tudnak idegesíteni:D nem gáz, hogy ez a véleményed, de azért ne hangoztasd :D
De idővel lehet változik, és feltámadnak az apai ösztönök...:D
:)
Én szeretem a gyrekket, nem lehet az ilyeneket felróni nekik.
Azért gyerekek, hogy csinálhassanak ilyesmit.
Nem rosszabb lene, ha én , felnőtt csinálnám ezt?
Mivel én sem akarok gyereket, nem lenne ezzel bajom.
Feltéve persze, hogy nem bántja a gyerekeket.
28/N
Meg tudom érteni a hozzáállásodat, nem minden férfi való apának (ahogy nem minden nő sem való anyának).
Viszont egy ilyen férfival egy percig sem foglalkoznék, mert nagy vágyam a családalapítás.
De biztos találsz olyan nőt, akit hozzád hasonlóan ki lehet a világból kergetni a gyerekekkel.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!