Mostanában miért cirógatja/simogatja a hátam/vállam minden férfi ismerősöm mostanság?
Figyelt kérdés
Túlzás, hogy minden, de majdnem mind.
Összefutok velük gyors szóváltás, majd fordulok el, és érzem, hogy végig simít a hátamon.
Vagy a liftben ha beszélgetek akkor egyszer csak megfogja a vállam, majd köszönéskor elengedi.
Vagy ülök a kávézóban és odajön hozzám az ismerősöm és ő is végig simít karomon.
Nem értem, ilyenkor mi van a fiúkkal?
2013. jún. 28. 12:25
2/9 anonim válasza:
nem a fiúk változnak, hanem te... eddig is ilyen folt, csak éppenséggel most neked is feltűnik... nem tudom, mennyiidős vagy, de asszem szexelned kellene...
4/9 anonim válasza:
itt a nyár kevesebb a ruha és nem bírnak a vérükkel, és biztos jó csaj vagy, ezért nem bírják türtőztetni magukat és muszáj megérinteniük.
5/9 anonim válasza:
"A WC-csészék miatt, úgy hiszem."
6/9 anonim válasza:
Hát igen mikor megérintenek azt szerintem is azért teszik , mert tetszel .
9/9 anonim válasza:
legszívesebben nem csak a kezünkkel símitanánk végig a karodat, az a helyzet :SSS :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!