Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem talál mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem talál mostanában olyan sok fiú/férfi társat?

Figyelt kérdés
Ennyi csúnya férfi lenne manapság? Vagy a lányok igényei változtak meg? Szerintem régen azért nem volt ennyi magányos férfi.

2012. aug. 24. 13:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igények+ kényszerházasság megszűnése + a szabadság miatt több visszautasítás.
2012. aug. 24. 13:19
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ilyen magas mérce mellett nincs értelme ismerkedni.

Egy férfi akkor mozdul rá egy nőre, ha látja hogy van értelme a dolognak.

2012. aug. 24. 13:20
 3/19 anonim ***** válasza:
+ egyre több a ribanc
2012. aug. 24. 13:21
 4/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.. :)
2012. aug. 24. 13:24
 5/19 anonim ***** válasza:
Mert valamelyik pasi beszari és még válogatósak is (: nem értem h várhatják el egy lánytól h kezdeményezzen:o
2012. aug. 24. 13:30
 6/19 anonim ***** válasza:
60%

mert már nem "kötelező" a nőknek férjhez menni. Nem elvárás. És h.lye lesz olyanhoz menni, aki elvárja, hogy elétegyék az ételt meg a fürdővizet is engedjék meg neki, míg a pasi henyél a tévé előtt. A nők változtak, a pasik meg még mindig ott tartanak, hogy a nő lássa el őket úgy mint az anyjuk, de mellette legyen anya meg szexi a hálóban.

Tegye fel a kezét, aki nem várja el a nőtől, hogy mosson-főzzön rá és meg bírja fogni férfi létére a porszívót?

2012. aug. 24. 13:31
 7/19 anonim ***** válasza:
Ja és egyre több a meleg ><
2012. aug. 24. 13:32
 8/19 anonim ***** válasza:
19%

Én sok-sok lányt szólítottam le egy év alatt és arra jutottam, hogy a lányok hatalmas igényeinek nem tudok megfelelni. Nyílván alacsony, vékony, aranyos kisfiúk senkinek sem kellenek. Én ilyen vagyok külsőre, de nem páwa és nem is rossz, aljas, érzéketlen, tapló jellem, sajnos. Pedig a lányokank ez kell minimum. Bár én nem vagyok valami jóképű sem szerintem.

Én rájöttem, hogy ezekért a lányokért nem is kár. De sajnos a rendesek foglaltak és persze nekik is atom hapsi kell vagy valami magas, nagy darab. Én se hízni nem tudok, se nőni már. Nem érti meg senki sem, de ez az én problémám.

Ilyen lányokból én nem kérek, ha már rendes nincs, aki legalább kicsit is vonzana külsőre, akkor értelmetlen az egész párkeresősdi.

2012. aug. 24. 13:36
 9/19 dev dam ***** válasza:
Azért több a ribanc ,mert nincs munka és ebből tudnak megélni. és ezért van ájfon 4 telójuk XD.
2012. aug. 24. 13:36
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem azért de a lányok is így vannak vele :/ a pasiknak is egyre több az elvárásuk, és így meg a rendes lányok szorulnak háttérbe mert a pasiknak elegük lesz az összesből:/
2012. aug. 24. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!