Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem talál mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem talál mostanában olyan sok fiú/férfi társat?

Figyelt kérdés
Ennyi csúnya férfi lenne manapság? Vagy a lányok igényei változtak meg? Szerintem régen azért nem volt ennyi magányos férfi.

2012. aug. 24. 13:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mert terhesek vagyunk.
2012. aug. 24. 13:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Én azért nem találok,mert nem keresem. Ugye milyen érdekes.

Bízom benne,hogy egyszer majd jön az igazi,addig meg minek erőltetni,görcsösen keresni bárkit is. Jól megvagyok egyedül is. Igaz ami igaz,elég válogatós vagyok. Nem vagyok kapcsolatfüggő,és senkivel se fogok csak azért összejönni,h "kapcsolatban" legyünk,mert az olyan jó...

2012. aug. 24. 13:44
 13/19 anonim ***** válasza:

mert kevés helyen tudnak ismerkedni, ahol társat lehetne találni

ellenben ismerkedni bárhol lehet, csak sokan ezeket nem veszik számításba, így maradnak a szórakozóhelyek

2012. aug. 24. 13:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Én felteszem a kezem, nem várom el, tudok mindent a háztartásban, sőt a sajátom szerintem jobb is ha én csinálom. Ritkán mikor van barátnőm, főzök nekik, gondoskodok, de valami sosem jó. Olyan nőm még nem volt aki jobban ki tudná vasalni az ingem mint én!
2012. aug. 24. 14:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Megnőttek az igények nagyon. Régen a gazdag gazdaggal, szegény a szegénnyel, de ma már a "szegény" is gazdag fiút akar. A fiatal csajoknak még álmaik vannak, nem tudják mi is kell nekik igazán, az idősebbeknek meg már ott a gyerek, eltartót keresnek. Az a jó fickó akinek fehér kerítés, udvaron lízinges suzuki!
2012. aug. 24. 14:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Ilyen igények mellett hanyagolom a csajozást. Vidd el bulizni - persze, kocsival - , legyél helyes, legyen pénzed, izmos...A nők nagyon elszálltak igények terén. Ha csak átlagos, nem kiemelkedő férfi vagy, inkább egyedül maradnak minthogy összejöjjenek veled.
2012. szept. 1. 22:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Miért nem talàl sok làny nő pasit?

-sok az elvàràs...legyen szép csinos mindig vonzò,essen az 55kg àlomnő kategóriába,de azért legyen széles csìpője meg feneke...meg a melle is legyen legalàbb 85/B legyen feszes meg izmos de ne sovâny mert a ropit senki nem szereti(haha) legyen okos hatàrozott csalàdcentrikus meg karrerista legyen visszsahúzòdò csendes de az àgyban azért egy k*rva..stb.Sràcok ilyen csaj nincsen egybe.

-sok lett hirtelen a meleg...minden 5-ik kérdés ilyen

egyèbként csajként tudom,hogy mindig a legszànalmasabb beképzelt fatuskôknak van a legnagyobb elvàràsa...mert az aki jòl néz ki és van valami a fejében a kàposztalé helyett tudja hogy nem minden a külső illetve sokat kell azért tenni hogy valaki jòl nézzen ki és még értelmes is legyen...igen,az észt nem a lepukkant negyed kocsmàiban és discoiban osztogatják...és ha mindenki végiggondolja milyen nőt akar,kétlem hogy a semmi agyù playmatek a megfelelőek vagy akár a művallàsos apàcalányok....tudjàtok van sok nő e két kategòria között is...lehet hogy nincs olyan szép teste mint egy fitness-cicânak vagy olyan agya mint Einstein-nek de legalàbb igazi nő.Nem utànzat.Èszre lehetne venni ezeket az egyáltalán nem feltEtlenül àtlagos lânyokat is.Ìgy megszűnne a sok szingli pasi is.

2012. szept. 1. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Nekem pl. abszolút egy elvárásom van. Ne legyen kövér. A melle meg a többi, még az arca sem fontos. A külsőnél ez az egy igényem van, ami - valljuk be - nem nagy dolog. A belső jobban érdekel, mégis szingli vagyok.

2012. szept. 1. 22:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Bahh-hahhhaaha!!uhahaha..ahhh,grg
2012. szept. 2. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!