Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 38-40-es pasik! Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38-40-es pasik! Volt már olyan, hogy (mostanában) feladtátok?

Figyelt kérdés

Szóval úgy értem, hogyha mondjuk túl bizonytalanok vagytok egy csaj esetében, hogy bejöttök-e neki, vagy a látszat alapján igen, de a csaj mintha menekülőre fogná, feladnátok?

És ha mondjuk nem, akkor előfordult, hogy véletlen lekezelően szoltatok hozzá, holott tetszett nektek?????

(kort írjatok és hogy kb. mikori eset, köszi)

2012. dec. 7. 10:57
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Vagy ha nem is lekezelően, de kicsit össze-vissza magyarázkodtatok, amivel úgy tüntetek ki esetlegesen a nő szemében mintha nem is érdekelne benneteket?
2012. dec. 7. 10:59
 2/21 anonim ***** válasza:

Én ettől határozottabb vagyok.

38F.

2012. dec. 7. 11:19
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Ez elég zagyva kérdés, mi lenne, ha leírnád a konkrét esetet?
2012. dec. 7. 11:28
 4/21 A kérdező kommentje:

Ok. Szóval vagy egy férfi aki tetszik és szerintem én is bejövök neki... azt hiszem. Ha minden igaz, megtudta, hogy tetszik nekem, de én (ahogy ezt a kérdést feltettem) no kb. úgy magyaráztam ki magam a dologból össze-vissza (egyébként is nagy hibám, hogy sokat dumálok, meg mindenkit megröhögtetek - ez utóbbi még nem is olyan hiba). Pedig esküszöm, hogy bejön nekem. Félremagyaráztam mindent - mondjuk nem kérdezte, hogy járnék-e vele, csak úgy általánosságba beszéltünk. Próbálom szugerálni - amúgy ő is engem (ő kezdte), meg mentem is már oda hozzá mindenféle apró-cseprő ürüggyel, vártam, hogy bedob egy meghívást vagy ilyesmit, de semmi.

(Függetlenek vagyunk mindketten.)

Szerintem most már én adom fel...

2012. dec. 7. 11:36
 5/21 A kérdező kommentje:
halvány lila gőzöm sincs, hogy tetszek-e neki.... eleinte úgy gondoltam, sőt biztos voltam, hogy igen. De már kezdem nem hinni.
2012. dec. 7. 11:37
 6/21 anonim ***** válasza:
Hát, ha tetszel is neki, az elég nagy hiba ha azt vette le, hogy nem akarsz tőle semmit (visszautasítod).
2012. dec. 7. 11:38
 7/21 A kérdező kommentje:

Szerintem azt vette le. Szerintem nő még életében nem kavarta így meg. De mégse mehetek oda magyarázkodni újra... Szerintem újra csak megkavarnám.

Azt se mondhatom el neki, hogy tetszik nekem, pedig tuti, hogy gondolta - most meg már szerintem ő sem tudja, hogy mit gondoljon.

Nem ismerem igazából annyira (hallottam róla elég sok mindent - túl sokat is), de nem tudom... kár volt megkavarnom az ügyet.

2012. dec. 7. 11:47
 8/21 A kérdező kommentje:
Ez azért van, mert állandóan leértékelem magam és úgy érzem, hogy jobb ha menekülök, mintha veszítenék. És nesze neki. Pedig lehet, hogy lehetett volna valami. Már én se tudom, hogy tetszek-e neki tényleg.
2012. dec. 7. 11:49
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ebből pedig egyféleképpen lehet kimászni: őszinteséggel. Szedd össze magad, és lesz ami lesz. Mondj el neki mindent őszintén, ne akarj ködösíteni, vetíteni, magyarázkodni, egyszerűen csak vágd a képébe, hogy bejön neked és mindjárt kiderül az igazság. Te sem agyalsz ezen tovább és eszed magad, ráadásul benne van, hogy sikered lesz és végre továbbléphettek talán egy közös jövő felé! De ehhez tényleg az kell, hogy kezdj mindent elölről és ez csak és kizárólag őszinteséggel megy! Sok sikert!
2012. dec. 7. 12:35
 10/21 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet, ha egy pasi lekezelően viselkedik, de többnyire az ok evidens: hogy lekezelően viselkedik.

Én hagynám a fenébe...

2012. dec. 7. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!