Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy ez mostanában?
Figyelt kérdés
Már előre a félreértések elkerülése miatt tisztelet a kivételnek. Mostanság a bunkó srácok és lányok nagyon elszaporodtak mégis majdnem mindenkinek az ilyen stílus jön be. Azért mindennek van határa! Nekem szabályosan visszataszító amikor mászkálok az utcán és hallom h miket mondanak egyesek a másikra meg h beszélnek. De,persze az ilyeneket imádják mert nagyon nagy valakik és gondolom lehet velük menőzni ha elmész a hasonló értelmi szintű emberek társaságába. Röviden ennyi. :)Ti mit gondoltok? 14/L2012. okt. 27. 23:00
2/15 anonim válasza:
Nekem is visszataszító. Röviden ennyi. 15/f
3/15 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Örülök, hogy fiatalabb generációban is van értelmes lény, pl te. Rezervátumban kell lassan keresni az ilyeneket.
21/N
4/15 anonim válasza:
Azt, hogy végre egy értelmes 14 éves.
5/15 anonim válasza:
pedig pont a ti generációtokra jellemző ez egyébként 14l meg 15F
6/15 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem, de a nők nagy részének ez jön be, ha a pasi bunkó. Beszól mindenkinek, minden 2. szava káromkodás stb. A visszahuzodóbbaknak mint én is, esélyünk sincs. Elhiszem, hogy most menő, de 2-4 név múlva is az lesz, amikor be nő ezeknek a lányoknak a feje lágya? 18/F
8/15 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Önbizalom kérdése, nem bunkóságé. Am a debil egy l.
9/15 anonim válasza:
I love bed. Neked is ez kell most jarjon a buksidban kislany.
10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
csak mondom h azért vagyok fent mert délután lefeküdtem aludni és még nem lettem álmos
2012. okt. 27. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!