Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy ez mostanában?
Figyelt kérdés
Már előre a félreértések elkerülése miatt tisztelet a kivételnek. Mostanság a bunkó srácok és lányok nagyon elszaporodtak mégis majdnem mindenkinek az ilyen stílus jön be. Azért mindennek van határa! Nekem szabályosan visszataszító amikor mászkálok az utcán és hallom h miket mondanak egyesek a másikra meg h beszélnek. De,persze az ilyeneket imádják mert nagyon nagy valakik és gondolom lehet velük menőzni ha elmész a hasonló értelmi szintű emberek társaságába. Röviden ennyi. :)Ti mit gondoltok? 14/L2012. okt. 27. 23:00
11/15 anonim válasza:
még csak 10 óra van :) ;)
engem is taszít, és nagyon jó, ha néha találkozom normális fiatalokkal
12/15 anonim válasza:
én csak a végtelenül kedves aranyos ártatlan lányokat szeretem, de ilyenből nem sok van, kár hogy nem japánba születtem, mert ott olyan kis szelídek a csajok :/
ezért is animézek részben
13/15 anonim válasza:
Én is normális vagyok 15 évesen és szerintem is undorító ahogy elkorcsult ez a generáció. Tinédzserek 90%-a miatt van elítélve a maradék 10% is...
14/15 anonim válasza:
Nem bunkók, csak szarnak másokra és a véleményeikre.
15/15 Kameko-san válasza:
Visszataszítóak. Kár, hogy nincs több korunkbeli, aki így gondolkodik, mert akkor már nem ez lenne a "menő" és mindenki elszokna tőle. De sajnos nem így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!