Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mostanában sok felnőtt férfi aki éretlen tinilányokra megy rá, és a legtöbb lánynak mi jó ebben?
Egyre több ilyent látni, hogy 25-30 évesek járnak 13-16 éves lányokkal. Aminek sokszor van úgy vége hogy lesz egy szex aztán vége....a lányok meg ott sírnak hogy jajj de átvert. Mi visz rá egy felnőtt férfit hogy kislányokkal kavarjon? És a lányok miért választják egy korához képest érett korukbeli fiú helyett a 10 évvel idősebbet akinek általában csak szexre kell? az menőbb a barátnők előtt? persze vannak kivételek de szerintem ekkora korkülönbséggel nem valami jók a kapcsolatok.
17/F
Én nem szeretem az idősebb pasikat és általában nem is tetszenek, engem zavarna a korkülönbség még olyan 3-4év belefér, de több nem.
L18
"Egyre több ilyent látni, hogy 25-30 évesek járnak 13-16 éves lányokkal. Aminek sokszor van úgy vége hogy lesz egy szex aztán vége...."
Pont ez a lényeg, ezért mennek rá éretlen tinilányokra...ők könnyebben belemennek. Miért?
Mert éretlenek, és tapasztalatnak, naivak, és így gondolkodnak: "Ó milyen kedves,érett pasim van, biztos szeretni fog" meg "én már olyan érett vagyok hogy ilyen pasik néznek meg" és "ahh milyen jó lenne ha elvenné a szüzességem, az oszt. társaim már úgyis mind túl vannak rajt, nekem is ideje lenne, különben cikizni fognak.."
Kb...
az előző író vagyok :)
még csak annyit, h nem mindig a kor számít. lehet, hogy van 2 ember között 8-9 év is akár, de lehet h a fiatalabb érettebben, az idősebbik pedig koránál képest picit gyerekesebben látja a dolgokat, így nem tűnik nagynak a korkülönbség. de egy 13-14 évesnek és egy 23-24 évesnek MERŐBEN más gondolkodása van.!
Azért,mert az idősebb srácnak legyezgeti a hiúságát,hogy egy fiatal kiscsajjal járhat,és még mutogathatja is,hogy lám,Vele tinik is szóba állnak.A lány meg örül,hogy egy érett pasi szóba állt Vele.Ugyanis naiv és hiszékeny.
Másfelől egy tinilány nem jár elkötelezettségekkel,vele elég diszkóba járni,néha ajándékot venni neki,és a lepedőt gyűrni.
Tisztelet a kivételnek!Kinek nem inge ,ne vegye magára,még mielőtt a torkomnak esne valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!