Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mostanában sok felnőtt férfi aki éretlen tinilányokra megy rá, és a legtöbb lánynak mi jó ebben?
Egyre több ilyent látni, hogy 25-30 évesek járnak 13-16 éves lányokkal. Aminek sokszor van úgy vége hogy lesz egy szex aztán vége....a lányok meg ott sírnak hogy jajj de átvert. Mi visz rá egy felnőtt férfit hogy kislányokkal kavarjon? És a lányok miért választják egy korához képest érett korukbeli fiú helyett a 10 évvel idősebbet akinek általában csak szexre kell? az menőbb a barátnők előtt? persze vannak kivételek de szerintem ekkora korkülönbséggel nem valami jók a kapcsolatok.
17/F
Figyelj.Én 16 éves vagyok, és a barátom.
A családom persze utálja, mert lehetőséget sem adott neki, még azt sem hogy bemutatkozzon. A családom reakciója alapjában érthető,mivel külső szemmel annyit látnak az egészből, hogy egy elvileg érett férfi, a "kislányukat" meg akarja rontani. A barátommal fél éve vagyunk együtt,és nem feküdtem még le vele, és nem is áll szándékomban egyelőre,de ezt előre tisztáztuk,és így is hajlandó volt belemenni a kapcsolatba. Szerintem én vagyok annyira normális 16 éves fejjel,hgy hülyeségbe nem megyek bele, ő pedig van annyira művelt, hogy ezt tiszteletben tartja. Általában a szexre mennek ki ezek a kapcsolatok, de nem minden esetben,mert mi tényleg szeretjük egymást,és bármit megtenne értem.Engem azért vonz például jobban egy érett férfi, mert nem olyan idióta mint a serdülők. Tehát ne ítélkezzetek előre!
Jaj.. lehagytam a végét.
Tehát Én 16 éves vagyok,a barátom pedig 24 éves.
egyébként L/16
Csak azt ne hidd,hogy félév után nem dug félre,már bocs. :)
Amúgy magamból kiindulva,azért szeretem a z idősebbeket,mert valahogy biztonságban érzem magam mellettük,valahogy jobban megértem velük magam.És 18 éves koromhoz képest én ugyanúgy tervezem a jövőt mint a párom,aki amúgy 29 lesz. :) Sose értettem meg magam velem egykorúakkal,mindig az idősebbekkel jöttem ki,talán a testvérem miatt aki 27 éves lesz és pasiból van. :)
18/L
Kedves kérdező!
Nem neked szólt amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!