Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 38-40-es pasik! Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38-40-es pasik! Volt már olyan, hogy (mostanában) feladtátok?

Figyelt kérdés

Szóval úgy értem, hogyha mondjuk túl bizonytalanok vagytok egy csaj esetében, hogy bejöttök-e neki, vagy a látszat alapján igen, de a csaj mintha menekülőre fogná, feladnátok?

És ha mondjuk nem, akkor előfordult, hogy véletlen lekezelően szoltatok hozzá, holott tetszett nektek?????

(kort írjatok és hogy kb. mikori eset, köszi)

2012. dec. 7. 10:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Hát igazad van utolsó, de ez olyan könnyű... nem is tudom. Egyszerűbb lenne ha megkérdezné, hogy szimpatikus-e nekem. Persze volt már olyan az életembe, hogy elmondtam egy srácnak, hogy tetszik, de vele már sokkal többet beszéltem, mint ezzel a "szerencsétlennel", akit összezavartam. Ha csak egyszer kockáztatná meg, hogy elhív magával... csak egyszer! Fenébe is....

Ha sikerül összeszednem magam, akkor beszélek vele, de ilyenkor már minden jár a fejembe, hogy talán nem is akar semmit és csak égnék. Pedig azóta is már próbált kedveskedni (kisebb váratlan ajándékféle - vagy minek is nevezzem), jelezni.

2012. dec. 7. 13:00
 12/21 A kérdező kommentje:
Eddig tök normális volt velem hónapok óta, de tegnap valahogy egy kicsit fura volt, mikor egy dologról volt szó. Egy kicsit lekezelő volt a mondat, de javította is. Lehet épp csak kikapcsolt, vagy bizonytalan ő is... ami tök elképzelhető az én kutyulásom után.
2012. dec. 7. 13:02
 13/21 A kérdező kommentje:
A #11-es válaszomba az "utolsó"-t a #9-re értettem.
2012. dec. 7. 13:05
 14/21 anonim ***** válasza:

A 9-es választ akartam leírni, de megtette előttem ő. Annyit tennék hozzá, hogyha ez neked túl nehéz, akkor csak a felét tedd meg a többit bízd a srácra:

Hívd el a büfébe vagy kávézóba vagy automatához inni valamit. S teremts neki esélyt a csevejre. Ha nem kezdi el magától, akkor legyél laza, s csak annyit kérdezz: folytassuk ezt a csevejt valamikor munkaidőn/iskolaidőn stb. kívül. Nem tudom, hogy iskolába jártok még vagy dolgoztok. Szóval a megfelelő szavakat te tudod.

2012. dec. 8. 23:28
 15/21 anonim ***** válasza:

látta,hogy macerás,bonyolító vagy és túlságosan időrabló lennél.

ő meg egy laza kis dugásban gondolkozott,amit te egyértelműen nem vettél le.

így a beléd fektetett energia nem lenne összhangban a kapott eredménnyel,mert nem vagy annyira jó csaj.

sok uncsi randi,konkrétum meg semmi.

ezért úgy döntött,hogy hanyagolja az egészet.

ha látja rajtad,hogy nem bonyolítod ennyire és kapható vagy a dugásra felesleges körök lefutása nélkül,akkor majd odafigyel rád megint.

2012. dec. 8. 23:33
 16/21 A kérdező kommentje:

Dolgozunk.

Amúgy azt teljes mértékben kizárhatjuk, hogy csak egy-egy alkalomra kellenék! Akkor inkább egyáltalán nem akar.

2012. dec. 9. 08:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Mármint mindketten dolgozunk, de nem egy munkahelyen. Nem ott szoktunk találkozni.
2012. dec. 9. 08:24
 18/21 anonim ***** válasza:
12-08 23:28 vagyok: Tehát nem tini szerelemről van szó. Akkor semmi más dolgod nincs mint megteremteni az alkalmat. Ez teljesen természetes dolog. Tegyél érte, hogy kiderüljön mit akar, ne csak várd a csodát. ;)
2012. dec. 12. 00:19
 19/21 anonim ***** válasza:

12-08 23:28 vagyok újra:

35F

2012. dec. 12. 00:20
 20/21 anonim ***** válasza:

naa mi lett végül??

én am konkrétan egy ilyen bonyodalom után megmontam a srácnak h szeretkeznék vele..szépisvoltjóisvolt. de kapcsolat nem lett, sztem abból sosincs ha a nő akarja jobban.uh kell az h a pasi legalább kicsit rajongjon sztem..

2013. jan. 26. 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!