Nemzeti dohányboltosok hogy képzelik, hogy kint kell hagyni a gyerekeket?
Én megyek vásárolni a szomszéd bácsi helyett, neki kell cigi is. Én 19 vagyok, a húgom 1 éves.
Tegnap be akartunk menni egy ilyen üzletbe, erre kint kellett volna hagynom a húgomat.. Ezt mégis hogy képzelik, hogy majd ott hagyom az üzlet előtt, mikor nem lehet kilátni???
Moat komolyan, kiaz aki kint hagyja az x eves gyereket?! Ki lenne ilyen felelotlen?!
Azert ne menjunk mar el a vegtelensegbe!!!
ez egy uj rendelet, amit par het-honap alatt mindenki megszokja es lecsillapodbak majd a kedelyek.
Ha valakinek dohanyarura van szuksege, az rakenyszerul majd, hogy gyerek nelkul terjen be ilyen boltba ugy, hoy a gyerek felugyelete meglegyen oldva!!!
Egyebkent a gyerek nem egy allat, hogy kikosd a bolt melle. Regen rossz, ha mar igy gondolkozol a sajat testveredrol vagy mas gyerekerol!
Uvolteni meg Orbannal a barataival kell, nem azokkal, akik tisztessegesen vegzik el a munkajukat. Ugyanis eg bolti elado nem tehetsemmirol. Ha megbuntetik a boltot, akkor ugrott.a meloja es meg valoszinuleg ki is fizettetik vele a buntetest!!!
Babakocsival voltam.
Ki mondta, hogy kint hagytam?? Utolsó, talán értelmezd már amit írtam!
Hogy oldjam meg nyáron a gyerek felügyeletét? Esetleg kössem ki itthon, itt hátha nem rabolják el??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!