Nemzeti dohányboltosok hogy képzelik, hogy kint kell hagyni a gyerekeket?
Én megyek vásárolni a szomszéd bácsi helyett, neki kell cigi is. Én 19 vagyok, a húgom 1 éves.
Tegnap be akartunk menni egy ilyen üzletbe, erre kint kellett volna hagynom a húgomat.. Ezt mégis hogy képzelik, hogy majd ott hagyom az üzlet előtt, mikor nem lehet kilátni???
Ok, csak cigit az emberek többsége úgy vesz, mint mäs kenyeret. Ez függőség, aki beleesett az nehezen tud kijönni onnan.
Másik, a nagy helyeken, ahova az ember háromhavonta három órára megy, ott vagy van gyerekmegőrző, vagy a szülő addig le tudja passzolni a kicsit, nem kell az utcán hagynia, 35 fokban, esőben, hóban.
Harmadrészt, mi van abba, ha a gyerek lát egy ilyen boltot? Eddig talán befogtäk a szemét, amikor a kenyér, meg a tej mmellé odakerült két doboz cigit? Vagy talán mivel ott a 18as karika, hamarosan vibrátort, meg dvd-ket is fognak árulni??
Négy, a gyerek nem ettől fog rászokni, főleg nem az egy éves. De én pl cigis lakásban nőttem föl, és talán pont ezért, vagy ennek ellenére ha fizetnének se szívnák egy slukkot se, a szagát is utálom. Ha meg nagyon akar 12 évesen cigizni, akkor meg úgyis beküldi egy 18 éves barátját, és *megvárja a bolt előtt*, eddig is ez volt. Rosszabb esetben otthon kap. Szóval ez egy akkora baromság, és le vagyok döbbenve azon amiket írtok. Látszik a trafikmutyisoknak fogalmuk sincs erről, ők a több ezer forintos szivarjukat úgyse itt veszik meg... Bár az eladónak is lehetne annyi esze, hogy ezt nem veszi ennyire komolyan, hacsak nincs bekamerázva, ahol ha valakit beenged egy gyerekkel, akkor tuti kirúgják...
Ja és különben is; egy igazi magyar nő legalább három gyereket szül, nem dolgozik, csak házimunkát, azaz kise mozdul, apuci a 60 ezres fizuból majd lista alapján bevásárol, persze cigit azt max magának, így teljesen elkerülhető, hogy a gyerek lássa is, hogy honnan van a cigi...
Ennyi neveletlen gyerek van??
Én esküszöm még soha nem láttam hisztiző kölyköket a boltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!