Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nemzeti dohányboltosok hogy...

Nemzeti dohányboltosok hogy képzelik, hogy kint kell hagyni a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Én megyek vásárolni a szomszéd bácsi helyett, neki kell cigi is. Én 19 vagyok, a húgom 1 éves.

Tegnap be akartunk menni egy ilyen üzletbe, erre kint kellett volna hagynom a húgomat.. Ezt mégis hogy képzelik, hogy majd ott hagyom az üzlet előtt, mikor nem lehet kilátni???

2013. júl. 4. 12:27
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Mi is azok vagyunk.és tényleg nem jöhetnek be,nem a mi hibánk.viszont ha ezt odafenn észreveszik vagy ellenőrzés van,a koncessziót is elveszik.
2013. júl. 4. 13:22
 32/50 anonim ***** válasza:
92%
Most akkor legyen mégegy törvény, hogy a 0- x éves korig bemehetnek, majd x-től 18ig nem, felette meg már szintén? Aki minden nap bemegy, és tudja, hogy úgyis be kell mennie minden nap, az menjen be egy hónapba egyszer, azt vegyen 30 dobozzal. Úgy is elszívja, nem tök mindegy?!
2013. júl. 4. 13:33
 33/50 anonim ***** válasza:
51%

Ok, csak cigit az emberek többsége úgy vesz, mint mäs kenyeret. Ez függőség, aki beleesett az nehezen tud kijönni onnan.

Másik, a nagy helyeken, ahova az ember háromhavonta három órára megy, ott vagy van gyerekmegőrző, vagy a szülő addig le tudja passzolni a kicsit, nem kell az utcán hagynia, 35 fokban, esőben, hóban.

Harmadrészt, mi van abba, ha a gyerek lát egy ilyen boltot? Eddig talán befogtäk a szemét, amikor a kenyér, meg a tej mmellé odakerült két doboz cigit? Vagy talán mivel ott a 18as karika, hamarosan vibrátort, meg dvd-ket is fognak árulni??

Négy, a gyerek nem ettől fog rászokni, főleg nem az egy éves. De én pl cigis lakásban nőttem föl, és talán pont ezért, vagy ennek ellenére ha fizetnének se szívnák egy slukkot se, a szagát is utálom. Ha meg nagyon akar 12 évesen cigizni, akkor meg úgyis beküldi egy 18 éves barátját, és *megvárja a bolt előtt*, eddig is ez volt. Rosszabb esetben otthon kap. Szóval ez egy akkora baromság, és le vagyok döbbenve azon amiket írtok. Látszik a trafikmutyisoknak fogalmuk sincs erről, ők a több ezer forintos szivarjukat úgyse itt veszik meg... Bár az eladónak is lehetne annyi esze, hogy ezt nem veszi ennyire komolyan, hacsak nincs bekamerázva, ahol ha valakit beenged egy gyerekkel, akkor tuti kirúgják...

Ja és különben is; egy igazi magyar nő legalább három gyereket szül, nem dolgozik, csak házimunkát, azaz kise mozdul, apuci a 60 ezres fizuból majd lista alapján bevásárol, persze cigit azt max magának, így teljesen elkerülhető, hogy a gyerek lássa is, hogy honnan van a cigi...

2013. júl. 4. 14:44
 34/50 A kérdező kommentje:

Ennyi neveletlen gyerek van??

Én esküszöm még soha nem láttam hisztiző kölyköket a boltokban.

2013. júl. 4. 15:13
 35/50 anonim ***** válasza:
90%
Úgy látom, mióta van ez a trafikmutyi, mindenkinek csak baja van vele. Tök egyszerű a megoldás: semmi olyat nem árulnak ott ugyanis, amire az embereknek szükségük lenne. Így aztán se gyerekkel, se gyerek nélkül nem kell bemenni. És akkor a fidesz-mutyiból fidesz-csőd lesz. :)
2013. júl. 4. 15:56
 36/50 A kérdező kommentje:
Nekem nem is kell onnan semmi, felőlem felgyulladhatna az összes
2013. júl. 4. 16:08
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a válaszokat, de: sajnos ez a szably. Édesanyám is most ilyen boltban dolgozik, és mesélte, hogy ha ilyen esetben bent van egy ellenőr, vagy éppen akkor megy be, vagy kiderül, az eladót minimum 500e forintra büntetik. nem játék, szerintem te sem kockáztatnál. kint nem kel hagyni a gyereket, valahogy meg kell oldani, hogy vagy nem gyerekkel menni, vagy valakivel, akivel kint hagyhatod a gyereket. ez a szabály, nincs mit tenni.
2013. júl. 4. 18:16
 38/50 anonim ***** válasza:
13%
ne háborogj, ne menj oda vagy ne szülj gyereket.
2013. júl. 4. 19:13
 39/50 anonim ***** válasza:
85%
De mér veszi úgy, mint a kenyeret? A kenyeret azért vesszük naponta, hogy friss legyen. De a cigi nem romlik meg, csak az ára emelkedik ha pislogsz egyet.
2013. júl. 5. 08:11
 40/50 anonim ***** válasza:
54%
Igen tegnap én is így jártam a 4éves kislányommal.A hölgy megkért,hogy a gyerekemet hagyjam kint.Visszakérdeztem,hogy Ő kint hagyná e.Egy bácsi ezen,hogy rám szóltak kiabálni kezdett,hogy ezt már nem hiszi el.Egy hölgy alig kapott levegőt az idegtől.Tehát ha cigarettát szeretnék vásárolni,meg kell oldanom a gyermek felügyeletet.
2013. júl. 5. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!