Nemzeti dohányboltosok hogy képzelik, hogy kint kell hagyni a gyerekeket?
Én megyek vásárolni a szomszéd bácsi helyett, neki kell cigi is. Én 19 vagyok, a húgom 1 éves.
Tegnap be akartunk menni egy ilyen üzletbe, erre kint kellett volna hagynom a húgomat.. Ezt mégis hogy képzelik, hogy majd ott hagyom az üzlet előtt, mikor nem lehet kilátni???
Tudom, az állam így, az állam úgy, de ott mérgemben nem az államot szidtam, de végülis mindegy.
Magyar emberekkel bármit meg lehet tenni, úgysem lázadunk fel.. Én lázadnék, na de kivel?! Egyedül furcsa lenne.
Ráadásul közepesen fejlett ország vagyunk, Egyiptom elmaradottabb nálunk, de ott lázadnak!
Miért, te naponta jársz szexshopba meg kocsmába?
Hozzáteszem, hogy én sem járok naponta dohányboltba, mert még életemben 1 szálat sem szívtam el és nem is akarok, de gondolom az emberek nagy része naponta vesz cigit. De nem vesz naponta vibrátort..
Én sok cigit láttam itthon, meg is lett az eredménye. Gyűlölöm a cigit, undorodom a szagától, a látványától.
A szomszéd bácsika meg majd úgy oldja meg, hogy szól egy másik diáknak.. f-sza, én szívtam meg.
Lehet, hogy a szomszéd bácsi nem tud elmenni, mert mozgássérült. A lánynak meg jól jött az a kis pénz, amit kapott és gondolom a húgára is vigyáznia kell, amíg a szülei dolgoznak. Rendes dolog tőle, hogy segít és keres egy kis pénzt, nem a szüleit akarja lehúzni! És aki egyedül neveli a gyereket, és dohányzik? Ja egyszerű, szokjon le! Vagy hagyja kint a gyereket? Meg a gyerek nem azért szokik rá, mert láta otthon. Szinte mindenki kipróbálja ki ezért, ki azért. És ezzel sem fogják megakadályozni, hogy 18 év alatt dohányozzanak!
Én nem dohányzom, nem azért írtam ezeket, csak ez a hülyeség netovábbja!
Nem vesz naponta vibrátort persze, de ettől még nem lesz a cigi kevésbé káros. Inkább vennének naponta vibrátort, a kocsmáról meg nem is beszélve...
Nem gondolnám, hogy helyes naponta dohányboltba járni. Hiába van aki ezt teszi, nem jól teszi, ezt mindenki tudja, és ezen a felháborodás sem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!