Undorító ember vagyok, ha nem szeretem a gyerekeket?
A babákat, meg az ilyen kis 1-5 éveseket még szeretem, mert cukik, meg minden, de az ilyen 6-10 éves gyerekeket nem nagyon...nővéremnek is van egy 7 éves lánya és tudom, hogy nem szép ilyet mondani, de úgy érzem, utálom azt a gyereket, mindig mindenbe beleszól, meg 7 évesen nekem pofázik, meg amikor itt vannak nálunk, direkt hergel, pl. fekszik a kanapén, oda akarok ülni, erre direkt odateszi a lábát és nem engedi, hogy leüljek, amikor meg elzavarom, akkor én leszek mindenki szemében az undorító ember, hogy én így bánok szegény kis 7 évessel...annyira idegesít az a gyerek, néha úgy felképelném, ha már az anyja nem teszi meg...
Ettől rossz ember vagyok? És amúgy minden 7 év körüli gyerek ilyen ellenszenves, vagy csak ez?
15l
A leírásod lapján tudja a kislány, hogy nem szereted, ezért szemtelen veled.
Próbálj meg nem foglalkozni vele, ne reagálj "rosszul" (elzavarod).
Valóban olyan, mintha ki lenne neki nyalva a feneke. Nekem van két gyerekem, ismerek is egy párat. A többség egy tünemény, de némelyiket én is agyon tudnám ütni (ha már az anyja nem teszi meg).
A lényeg: egyáltalán nem vagy rossz ember!!!
(Igaz, az én nagylányom csak 6 éves, de tuti szeretnéd. :) )
Nem vannak akik az úgynevezett childfree-t vallják ez totál természetes.
Nem szerethet mindenki mindent, szóval nem vagy egyedül.
Erre már korábban is volt példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!