Mit tegyek, hogy beszéljem le?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, és van egy barátnőm, aki cigizni akar....
Vagyis kipróbálni....Azt mondja, hogy csak egyet szív, aztán annyi.
Én az a tipikus jó gyerek vagyok, ő meg most akar lázadni, és megakarom akadályozni, mert ennem következményei lesznek.... A szülei megtudják, beteg lesz, rászokik a cigire, és csak "menőzésből" csinálja, meg a többi ökör miatt..Próbáltam felsorolni veszélyeket, rámutatni, hogy akár tönkre teheti az életét....Hogy beszéljem le róla?
2014. márc. 21. 19:39
1/8 A kérdező kommentje:
ja és ő is 12
2014. márc. 21. 19:39
3/8 A kérdező kommentje:
megtiltotta....
2014. márc. 21. 19:54
5/8 A kérdező kommentje:
igen, ez igaz...
Akkor csinálja!
2014. márc. 21. 19:55
6/8 anonim válasza:
Egyet elszívhat, attól nem lesz függő, csak figyelmeztesd, hogy egy pont elég...
7/8 anonim válasza:
Engedd h kipróbálja az első úgyse fog neki tetszeni..! Menőzésből nem fog rászokni mert nem fog tetszeni neki..ink magyarázd el neki h ha csinosan szépen öltözködik foglalkozik magával (de nem r*bancosan!) és ink csak sok barátot szerez többre megy.. ha meg cigizni akar akkor ne foglalkozz vele h cigizik..ő baja te elmondtad neki akkor még nincs annyi érettség benne h felfogja
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tanácsokat!:)
2014. márc. 22. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!