Hogy beszéljem le a legjobb barátnőmet erről a kapcsolatról?
Itt csak a lopással van a gond és azzal, hogy játszadozik a lányokkal. Bár nekem is van olyan haverom, aki lopott egy csomót, mégis kedves, a barátom is lopott már (oké, egy hambit valami fesztiválon) és 13 éves kora óta cigizik meg füvezik, velem mégis úgy bánik, ahogy azt elvárják egy normális kapcsolatban.
Szerintem azért mondd meg a véleményedet neki. Az én legjobb barátnőm ki nem állhatja a barátomat, mert gyakran paraszt, inkább akkor kedveskedik velem, amikor kettesben vagyunk.
A legnagyobb hülyeség úgy tanácsot adni,h nem kérik. Ezért szerintem csak akkor mondd el neki a véleményed, ha látod,h ő erre kíváncsi. Különben rosszul is elsülhet. Mondjuk megharagszik rád, mégis összejön a sráccal. És amikor rájön,h rosszul döntött, nem mer majd hozzád fordulni. Ha pedig nagyon gáz lenne ez a fiú a barátnőddel, és úgy érzed mindenképp bele kell avatkozz, akkor is inkább kérdésekkel próbáld rávezetni. Pl. "Neked ez nem esik rosszul?"
Szóval szerintem több esélyed van arra,h segíts neki, ha nem támadod rögtön le a véleményeddel.
Majd tanul a saját hibájából. Ha kérdezi a véleményed, ne hazudj, de ezért felesleges nyaggatni.Csak baj lesz belőle.
Inkább maradj semleges, maradj ki a dologból, a szakítás után legalább lesz kihez fordulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!