Most mit szoljak a legjobb barátnomre? Ti mit szolnátok?
Lehet kicsi hosszú lesz.
Nos a legjobb barátnommel egy általános suliba jártunk,de ugye elballagtunk és kozép sulikba mentunk,e gimibe de aztán átmentem arra a sulira ahova o jár /nembírtam a gimit/,csak sajnos a másik osztályba de szeptembertol mehetek a o osztályába...de mindegy ez lényegtelen csak jobb ha tudjátok.
12 évesen csinaltatott koldog pircinget,fuleibe van vagy 100 fulbevalo mindenhol,mindenfele,14 évesen elso tetkot,és ma bekopte nekem hogy lesz neki egy tetkoja a hasán.
általanosba mindig bolondos,kedves,vadoc volt...de onbizalom hiányos volt...
Most ugye hetfon en is beléptem abba a kozépsuliba,és egyszeruen más,olyan mint egy celeb abba a suliba,mindenkivel joba van,a fiuk imádják ot...a suli meno csajai kozott is benne van de o sajnos meg kurvult volt már pár pasival ott ez az...de az mindegy...de annyira más mint általánosban...általánosba olyan lúzerok voltunk vagyis inkabb azok akik megvannak a saját barataik kozott...vagyis a osztalyba...de o most egesz sulival joba van...foleg a oregebb fiukkal.
Mit gondoljak rola?
Ne gondolj róla semmit.
De keress magadnak normális barátot. És nem biztos, hogy jó ötlet egy osztályba járnotok..
Irigy vagy rá,ennyi az egész,hogy ő menőbb mint te.
Majd kinövöd.
Azért a legjobb bnődet leqrvázni kemény.
megvéd a suliba és bevesz a menők közé:d
amúgy meg mindenki változik, főleg 15-16 évesen... lehet ma legjobb barinő, holnap már ellenség, holnapután már haver... nem biztos, hogy ő a legjobb barátnő, csak ezt még nem veszed észre, idővel az ember mindig tisztán látja a múltbéli rossz döntéseket, amiket a jelenben sose venne észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!