Szerintetek jogosan sértődött meg? :/ Olyan érzésem van mintha az én hibám lenne.
Van/Volt egy legjobb fiú barátom. Ovi óta legjobb barátok voltunk. Pár évvel ezelőtt össze jött a barátnőmmel de mellette velem kavart. Utána sokáig nem beszéltünk. 2 éve újra "jóba vagyunk", mégis nagyon sok a vita.
Már rég óta szerelmes belém, és mióta fejlődtem testileg is azóta még furábbá vált velem.
Hónap elején valami megváltozott benne és éreztem hogy elvesztettem. Közölte hogy ő engem leszar..
2 napja bocsánatot kért.. Tegnap este beszélgetni próbáltam vele és elmondtam neki hogy amikor ő közölte hogy leszar tudtam hogy nem érdemes rá várnom és összejöttem valakivel. Ő meg közölte hogyha nem csókolom meg, meg ilyenek akkor elvesztem.
Én mondtam neki hogy nem fogom megcsalni a barátom.. És ha ő azt mondja hogy válasszak közte és a pasim között akkor a pasimat választom. Erre ő elköszönt..egy életre..
El akartam neki magyarázni hogyha tényleg a legjobb barátom akkor elfogadja azt is ha valakivel járok és nem használ ki a testi adottságaim miatt. Meg elmondtam neki hogy jobb volt előbb tisztázni mint hogy tévhitben éljen.. És ő közölte hogy leszar és már nem áll szóba velem..
Most komolyan jogosan sértődött be?:/ Lelki ismeret furdalásom van azért mert valakit szeretek. De ha elvesztem a barátom akkor összeomlok..Így is eléggé rosszul érzem magam azért hogy elvesztettem valakit aki 2 éves korom óta kötődik hozzám. Mit tegyek?
Bocsi a megfogalmazásért de remélem értitek :( Ha valami kérdésetek van mondjátok nyugodtan.
Hiányzik a legjobb barátom, annyi mindent éltünk át együtt... :c
Hány évesek vagytok?
Mert szerintem tuti nem vagytok többek 14nél.
Ha ez a gyerek ennyire debil, akkor hagyd a francba, boldogítson mást. Én még egy jóindulatú pofont is lekevertem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!