Tényleg jogosan sértődött meg a férjem? Nem fizetem tovább a számlákat.
Hónapról hónapra nem elég a fizetése magára. Havonta egyszer 30at ad a közösbe, nagybevásárelás, én fizetem a számlákat, meg a folyó ktg-ket, gyerekholmik.
Nagyon birizgálta a csőröm, hogy mi is van, mert 10én kap fizut, hó végén a bérletére tőlem kér már...
Minuszban zár hónapok óta a számlája, elszórja a pénzét, én meg a gyest meg a csp-t kuporgatom, hogy ha a hó végén közbejön valami legyen azonnal.
És mikor megnéztem az egyenlegeket közöltem, hogy ettől a hónaptól fogva nem fizetek semmit se. És fel van háborodva.
mire költi a pénzét? ha rátok, akkor jogosan, ha eljátsza, akkor meg nem jogos. jobban keresel nála? akkor jogosan, bár a felháboridás gáz.
vezettek kiadásos füzetet, mire megy el? hátha csak nem tudja beosztani a pénzt.
első vagyok.
várjunk,nem értem. a te pénzed:gyes+csp és ennyi? akkor mindenképp jogos a felháborodásod.
Ad 30ezret, és annyi, nem költ itthonra semmit.
Egyszerűen semmire se jutunk. Elmegy a fizetése. Nasizik, bagózik, eszik(azon felül ami itthon van, és elvisz), esténkét haverokkal egy sör meg a jóég tudja még mi, és havi szinten csak magára 120ezer megy el.
Nekem 2gyerekkel 25ezerből kell kijönni, miután a számlákat fizetem, és direkt kártyával fizetek, jó ha 2000ft van nálam kp, hogy tudjam hol és mire költöttem, ő meg felveszi a fizuját, és elcsúszik...
Külön kaszán vagytok? ez vicc? mennyi a fizetése? Te hogy -hogy csak gyest kapsz? fél éves a lányod.
Sokszor olvasom a különböző kérdéseidet és sokszor jutsz eszembe, hogy nem könnyű az életed.
Kisfiad-kislányod, anyós, párod.......
akkor gáz.
jól tetted, hogy megmondtad neki, hogy fizesse tovább ő a számlákat.
aazért elvégre ő a kereső fél, meg a férfi.
igen, a kicsi 8hónapos a nagy 26hónapos. Összesen55e amit kapok ő a 3szorosát, és ebből nem marad. Se hitel se adósság(tudtommal).
Így kell érteni.
És eddig minden hónapban, mint a katonatiszt hó 2.munkanapján utaltam a számlákat, figyelve, hogy ne legyen késedelem meg semmi, utána még vásárolni eljártam, itthon főzés, meg amit kell, és nem megyünk egyről a kettőre, és ha havi kétszer merek egy-egy gyroszt enni pl már szórom a pénzt...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!