A kolis szobatársam amúgy is husis és most még hízókúrázni kezdett egy pasi miatt. Hogyan beszéljem le?
164 cm és 66 kiló volt, de pár hete látványosan többe eszik, azt mondja, 8-10 kilót szeretne hízni, hogy tetsszen egy srácnak, aki a dundibb lányokra bukik.
Először azt hittem, viccel, de komolyan csinálja, és már most látszik, hogy hízott. Hogyan beszéljem le erről az őrültségről?
Hihetetlen, hogy az érzelmek mennyire el tudják borítani az embert. Ez a dolog attól is függ, hogy mennyire ismerik egymást, hányszor beszélgettek már, tehát hogy hol tart a folyamat, ha tart valahol.
Szerintem hagyd rá, mert a leírtak alapján nekem az jön át, hogy nem fogod tudni őt meggyőzni. De ha gondolod megpróbálhatod, ki tudja.
Egyébként, így az arány alapján, nekem egy ilyen 164/66-os alkat az nagyon bejönne.
miért nem a ad pizzákból neked?
az ilyen szinten primitív emberekre kár energiát pazarolni.
dumálgass vele és nyúlj le a rengeteg kajájából,ennyit érnek az ilyenek.
kedves kérdező már ne is haragudj de egy 164cm magas 66 kilós lány az nem husi hanem normál testalkatú
az hogy te egy gebe vagy ne az ő gondja legyen
én se szólok be neked hogy mért fogyózol nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!