Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem nevetséges, hogy valakik...

Nem nevetséges, hogy valakik már térdgatyában meg izompólóban mászkálnak?

Figyelt kérdés
Egy csomó embert láttam már így. Azért még nincs olyan meleg. Biztos feltűnési viszketegségük van...
2014. márc. 8. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Vagy csak nem vagyunk egyformák... Lehet, hogy szerinted még nincs olyan meleg, mások szerint viszont igen.
2014. márc. 8. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Magamutogatás az egész, én is járhatnék már atlétában hogy mutogassam mennyi izom jött fel tavaly december óta.
2014. márc. 8. 15:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Akiket láttam még izmosak se voltak... :D
2014. márc. 8. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
És téged ez miért zavar?
2014. márc. 8. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Nekik ilyen módon a kényelmes, te meg kissé rosszindulatú vagy, de még van esély a fejlődésre
2014. márc. 8. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szoktam kimenni pólóban a napokban, ennek oka egyszerű: szerintem úgy van jóidő. Sose voltam fázós, szóval… :)
2014. márc. 8. 15:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rosszindulatú, de ettől senki nem lesz menő, hogy 18-20 fokban már pólóban van.
2014. márc. 8. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
ahol melozok, 28,5 C' ra suti a nap az epuletet ablakon keresztul, raadasul kint sincs hideg, poloba vagyok, bar hosszu nadragba...
2014. márc. 8. 15:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!