Tényleg van olyan nő, aki nem fürdik vagy mosakszik meg alul, mi után a nagy dolgát elvégezte és tangát hord? Csak nem ilyen igénytelenség van.
Ne pattogjatok már ennyire. :D A kérdező majd első randin megkérdezi minden nőtől, hogy kimossa-e a seggét minden sz*rás után és a válasz alapján eldöntheti, hogy kapcsolatot épít-e belőle. Idegen nők meg nem mindegy, hogy kimossák-e? Azokkal te úgysem kerülsz kapcsolatba csak a saját nőddel, nem kell minden nőt kinyalni, aki szembe jön...
Bár már én sem tudnám elképzelni, hogy ne használjak nedves törlőkendőt, viszem mindig magammal. Tisztább érzést ad.
Amúgy engem a pasikban még az zavar, hogy pisi után hugyosan hagyják a farkukat, nem törlik meg csak megrázzák meg a fitymával elkenik a maradék kis pisit. Annyira undorító. Én nem is szoktam szexelni, se semmi mást csinálni addig, míg le nem fürdünk mind a ketten.
Kérdező elvtársam, minden sztereotípia ami a nőkről szól(kényesek a tisztaságra,szépek,illatosak) igazából ránk férfiakra igaz.Nem tudom hogy képesek ezek seggszagú seggel elmenni akár a boltba.Fujjj,undormánykodás.Kolega, megy a pacsi így virtuálisan is.
A 10-es seggmosó voltam.
Hát valahol egyet kell értenem a kérdező irásával! Énis találkoztam már olyan nővel akinek volt ..szaga és nem jó! Persze énis leizzadok, mindenki lebir mocskosulni barátaim! Én nem tartom magam a világ leghigiénésebb pasijának,de ami tény az tény a nőknek a nemiszervükre fokozottabban kell odafigyelniük mint a férfiaknak hiszen sokkal könnyebb fertőzést kapniuk! Volt már,hogy valóban énis elgondolkodom azon,hogy amikor a "vagány vagyok,csini, szexi csajok" mennek a buliba,és az óránkénti pisilés után a vagy kezetmosok vagy nem,szappan ugye nincs arra fele "IGÉNYESSÉG" észre sem veszik. Ninca szappan nincs szappan, táncolok leizzadok és akkor én vagyok a szexi tangás csaj,nemtudom engme ez elriaszt,mikor egy csaj több órás "táncolok mert szexi vagyok" leizzadt seggel menne pasizni".. fu hagyjuk. Ami azt illeti én többször kezet mosok,odafigyelve van mikor még vizelés előtt is,de csajok? akik odanyulnak és mint irtam még fokozottabban kell odafigyelniük mind erre,hát én elnéztem már a női mosdókat... WC előtt soha, és utána is öblités néha szappan nélkül! PErsze férfiak körében is megvan ez...
f25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!