Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan nő, aki nem...

Tényleg van olyan nő, aki nem fürdik vagy mosakszik meg alul, mi után a nagy dolgát elvégezte és tangát hord? Csak nem ilyen igénytelenség van.

Figyelt kérdés
Vagy nekik jó, ha barna csíkos a fehér helyett? Vagy ezért hordanak inkább színes tangát, mert szexi, divatos és mosni sem kell ott?
2013. aug. 13. 13:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
36%
Menjetek a büdös fenébe! Többen is írták ugyanazt/hasonlót, mint én erre meg 0%-os a válaszom. Tudjátok mit. Leghigiénikusabb, ha szépen kinyaljátok magatoknak!
2013. aug. 14. 13:19
 22/30 anonim ***** válasza:
61%

Ne pattogjatok már ennyire. :D A kérdező majd első randin megkérdezi minden nőtől, hogy kimossa-e a seggét minden sz*rás után és a válasz alapján eldöntheti, hogy kapcsolatot épít-e belőle. Idegen nők meg nem mindegy, hogy kimossák-e? Azokkal te úgysem kerülsz kapcsolatba csak a saját nőddel, nem kell minden nőt kinyalni, aki szembe jön...

Bár már én sem tudnám elképzelni, hogy ne használjak nedves törlőkendőt, viszem mindig magammal. Tisztább érzést ad.

Amúgy engem a pasikban még az zavar, hogy pisi után hugyosan hagyják a farkukat, nem törlik meg csak megrázzák meg a fitymával elkenik a maradék kis pisit. Annyira undorító. Én nem is szoktam szexelni, se semmi mást csinálni addig, míg le nem fürdünk mind a ketten.

2013. aug. 14. 14:26
 23/30 anonim ***** válasza:
Egyébként én sem értem, hogy a férfiak pisi után miért nem törlik meg WC papirral, ne mondják nekem, hogy a gatyán nem marad ott a folt?
2013. aug. 14. 16:58
 24/30 A kérdező kommentje:
Hát volt szerencsém olyan lányhoz, hogy aktus közbe seggszagot éreztem, nem volt olyan kellemes. Én megtörlöm a kalbász végét wc papírral mindig. Sőt ha buliba vagyok és szabadjára engedem a természetbe vilit, a zsebembe nyúlok egy zsebkendőért és letörlöm a könnyeit. :)
2013. aug. 14. 17:15
 25/30 anonim ***** válasza:

Kérdező elvtársam, minden sztereotípia ami a nőkről szól(kényesek a tisztaságra,szépek,illatosak) igazából ránk férfiakra igaz.Nem tudom hogy képesek ezek seggszagú seggel elmenni akár a boltba.Fujjj,undormánykodás.Kolega, megy a pacsi így virtuálisan is.

A 10-es seggmosó voltam.

2013. aug. 14. 17:33
 26/30 A kérdező kommentje:
Teljesen így van, azért mert vannak igénytelen férfiak, pontosan a többségünk egyáltalán nem az. Na de köszönjük ezeknek a kedves női kommentelöknek is, hogy megcáfolták, hogy a nők az igényesek. Grrrr...! Az ilyen nő tényleg kerüljön el.. AZt mondhatjátok nők azt, hogy nekünk mindegy, csak valahova betehessük a farkunkat.. Vannak ilyen emberek is, de az olyanoknak valók az ilyen nők...
2013. aug. 14. 17:37
 27/30 A kérdező kommentje:
"Na meg az ilyen nőknek kell a fehér herceg fehér lovon?" Keresd magadba a hibát, utána keres olyan embert magad mellé, aki melléd való... Másba tudják keresni a hibát. :D
2013. aug. 14. 17:38
 28/30 anonim válasza:

Hát valahol egyet kell értenem a kérdező irásával! Énis találkoztam már olyan nővel akinek volt ..szaga és nem jó! Persze énis leizzadok, mindenki lebir mocskosulni barátaim! Én nem tartom magam a világ leghigiénésebb pasijának,de ami tény az tény a nőknek a nemiszervükre fokozottabban kell odafigyelniük mint a férfiaknak hiszen sokkal könnyebb fertőzést kapniuk! Volt már,hogy valóban énis elgondolkodom azon,hogy amikor a "vagány vagyok,csini, szexi csajok" mennek a buliba,és az óránkénti pisilés után a vagy kezetmosok vagy nem,szappan ugye nincs arra fele "IGÉNYESSÉG" észre sem veszik. Ninca szappan nincs szappan, táncolok leizzadok és akkor én vagyok a szexi tangás csaj,nemtudom engme ez elriaszt,mikor egy csaj több órás "táncolok mert szexi vagyok" leizzadt seggel menne pasizni".. fu hagyjuk. Ami azt illeti én többször kezet mosok,odafigyelve van mikor még vizelés előtt is,de csajok? akik odanyulnak és mint irtam még fokozottabban kell odafigyelniük mind erre,hát én elnéztem már a női mosdókat... WC előtt soha, és utána is öblités néha szappan nélkül! PErsze férfiak körében is megvan ez...

f25

2013. szept. 23. 23:08
 29/30 A kérdező kommentje:
Valami új vélemény? :D
2020. ápr. 26. 18:24
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan dolog hogy én nem problémázom, nekem az ex barátnőm nyáron a kis mini rövid gatyáit pl farmer sosem vett fel bugyit volt olyan délután kettesbe voltunk és hát mondta ne akarjak most semmit mivel egésznap meleg is volt le van izzadva meg mielőt taliztunk volt nagy wc mivel imádtam a kis mini rövid gatyáit nem akarta le venni sem mivel bugyi nélkül volt be vágot oda a farmer igy nem biztos hogy nem e látszik meg rajta, és hogy alapból úgy szeretet volna velem találkozni egyértelműen higiénikusan, de mivel nem volt otthon hogy le zuhanyozzon, de bár tudta hogy engem egyáltalán nem zavart hogy épp így találkoztunk de neki valahol kellemetlen volt, én mind férfi természetesen alap a tisztálkodás higénia de ez van sokszor van úgy hogy nap végén foltos az adot gatya ott, pl az sűrűben volt szokot nyáron biciklizni megyek és pl csak a farmer rövid nadrág van rajtam és ott is volt hogy olyan lett, én szerintem ezek nem olyan dolgok hogy ez miatt az ember igénytelen egyáltalán nem.
2021. aug. 12. 03:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!