Magyarországon miért van ennyi igénytelen ember? (pl. putris lakás, büdösek, ízlésficamosak)
Néha csak nézek h miket látok. Oké h nincs pénz már, stb. de néha tényleg csodálkozok.
1.)Múltkor egy haveromékhoz mentem, kicsi a lakásuk ez nem baj, de akkora kupi, kosz volt h mozdulni nem bírtam, teli volt a lakás lim-lomokkal, ugy kellett magam után lehúzni a tust mire hazaértem. Attól h vkinek nincs pénze, még lehet tiszta a lakása.
2.) volt h a buszon utaztam egy nőnek tiszta pisa szaga volt meg koszosak a ruhái.
3. egy másik csaj meg tök izlésficamosan volt kiöltözve ilyen virágos gatyához vett fel ilyen rózsaszín csíkos felsőt, mindenki rajta röhögött...
Oké h nincs pénz, én is van h vateran, turiba vásárolok ruhákat áron alul, de igyekszek minőségi, szép dbokat venni. Kupi nálam is előfordul de 2 hetente takarítok ha meg valaki jön hozzám, akkor is fel takarítok, összepakolok. Naponta fürdök, deot használok, stb
Nem mindenki ezeket helyezi előtérbe, van még jópár probléma ezeken kívül nekik.
Szerencsés vagy, hogy észre tudod venni ezeket a hibákat.
Ha már az igénytelenségnél tartunk, rengeteg embernek katasztrofális a helyesírása. Pl. a Tiéd is, kérdező!
h -> hogy
"volt h a buszon utaztam egy nőnek tiszta pisa szaga volt meg koszosak a ruhái." -> Volt, hogy a buszon utaztam, egy nőnek tiszta pisaszaga volt, meg koszosak a ruhái.
"izlésficamosan volt kiöltözve ilyen virágos gatyához vett fel ilyen rózsaszín csíkos felsőt,..." -> ízlésficamosan volt kiöltözve, virágos gatyához vett fel rózsaszín csíkos felsőt,... (ha nem tudod megmutatni, hogy milyen, akkor ne használd az ilyen szót!)
turiba vásárolok -> turiban vásárolok
igyekszek -> igyekszem
dbokat -> darabokat
fel takarítok -> feltakarítok
Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni most.
utolsó, te mi vagy?
magyartanar vagy grammanáci? mégis ki kérte h okádd ide a nyelvtanleckéket? tudom h sz.r a helyesirásom, tudom h néha hibázok, de telorol írkálok meg 2 perc alatt dobtam össze az irományomat meg annó ékezetnélkuli billentyün tanultam meg írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!