Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelenség, ha zsíros hajjal megyek a barátomhoz, mert nem akarom többször mosni a hajam?
Azért a mérték nem mindegy.
Nem mindegy, hogy a zsíros haj alatt azt érted-e, hogy "ha nagyon megnézzük, azért nem olyan, mint a frissen mosott haj", vagy azt, amikor már csimbókokban lóg a hajad a zsírtól?
Megint nem mindegy, hogy időhiány, azaz neked nem felróható okok, vagy egyszerű lustaság miatt mész elé zsíros hajjal? Mert utóbbi azért igénytelenség.
Igen, ebben igazad van. Szerintem is egy lány legyen mindig a toppon! Csak voltam fodrásznál, és Ő is mondta, hogy szép lassan szoktassam a hajamat, hogy ritkábban mosom.
Viszont akkor szerintem megmosom.
Nem hinnem, h berag ezert. Lehet kicsit zavarja, sokkal kellemesebb a frissen mosott hajban turkalni, de gondolom rovid haju es nem tudja mirol beszelsz, mint az elso valaszolo. Nekem fiu letemre hosszu hajam van es kb. 3 naponta mosom en is, ha nincs nyilvanos jelenesem akkor pedig elhuzom tovabb is...
20/F
Hát igazából nem áll csimbókokba, csak látszik, hogy nem frissen mosott. De nem áll csimbókokba, úgy sose mennék sehova!! :D
Nem kifogásokat keresek, de most beteg vagyok, és este tudtam meg, hogy megyek hozzá, és így kedvem sincs megmosni, reggel meg vérvételre megyek korán, és nem lesz időm. Én emiatt igénytelennek érzem magam, ugyanakkor most semmi kedvem.
Ezt a hintőporosat lehet kipróbálom, köszönöm!! :)
Hát igazából ha zavarja, vissza tudnék vágni, mert Ő sokkal több dologban hanyagolja el magát. De ez meg nem róla szól, hanem inkább rólam, hogy én ne legyek igénytelen.
Feltűzném a hajam, de nagyon nem áll jól, a barátom se szereti, így nem is merem úgy hordani.
szoktasd vissza tényleg, de inkább akkor mikor nem olyan fontos
ha annyira nem vészes akkor nem kell most
(lehet hogy sampont kéne váltanod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!