Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? "Aki egyszer megcsal, megcsal többször is"
Azt, hogy nagy valószínűséggel az állítás helyes.
Persze kivételek mindig vannak..
Én egyszer megcsaltam a páromat, akit még akkor annyira nem is szerettem igazán, de hezitáltam közötte meg a másik srác között, nem mondtam el neki, meg nem is érdekelt, úgy voltam vele ha kiderül ez van, így járt.
Aztán szakítottam vele, azzal az indokkal, hogy semmit sem érzek iránta. A másik srácot hamar elfelejtettem, mert rájöttem, hogy egy bunkó, aki csak akkor hív, ha szexelni akar. Mielőtt rájöttem erre, mégegyszer megtörtént a dolog, de akkor már a párommal nem voltam együtt. Érdekes, pedig a párommal különösen jó volt a szex azelőtt, a másik sráccal kevésbé, ő amolyan régi gyerekkori szerelmemként robbant vissza az életembe. Hamar elmúlt ez a fellángolás, és a második alkalom után egyszerűen átláttam rajta, és hiányzott belőle a szenvedély. Mikor szakítottam a párommal ő sírva könyörgött, hogy ne tegyem, pedig amellett, hogy nem vonzódtam hozzá, a saját hülyeségem is egy ok volt, ez a megcsalás, hogy megtettem, hidegvérrel hazudtam neki, mintha egy játékszer lenne. Egyszerűen nem tudtam volna a szemébe nézni, mert ő annyira szeretett és mindent megadott nekem, valamiért mégsem tudtam szerelmes lenni belé. A szakítás után is találkoztunk, hónapokig nap mint nap, próbált visszahódítani, a kedvemben járt minden percben, majd újra összejöttünk. Sajnos gyorsan terjednek a hírek, és minden kiderül egyszer. Így történt most is, a párom több embertől visszahallotta, akik nem bírták őt és meg akarták alázni, egyiknek bizonyítéka is volt, úgyhogy nem volt mit tagadni. Én már el is felejtettem a dolgot, mintha meg se történt volna, így nagyon megrázóan ért engem is mikor kiderült, nagyon kellemetlen volt és csak akkor jöttem rá, hogy mit is csináltam, borzasztó volt a szemébe látni azt a csalódottságot. És hiába nem voltam szerelmes nagyon sajnáltam, meg valamilyen szinten már kötődtem hozzá, másfél év alatt mindennap ő volt mellettem, a föld alá ástam volna magam. Hát nagyon kiborult, szakított velem. Egy hónappal később találkoztunk és mondtam neki, hogy nem bírom őt elfelejteni bocsánatot kértem huszadjára is, azt mondta ő se bír és kibékültünk. Persze a bizalmát már eljátszottam, de alapból nagyon féltékeny típus. Azóta is együtt vagyunk több mint 2 éve, sose tudnám újra megcsalni, nem bírok más srácra nézni rajta kívül, csak őt tudom elképzelni az ágyban is, nekem ő tökéletes, nem vágyok senki másra és remélem életünk végéig együtt maradunk!!!!!! Bocsi a regényekért, de ezt most muszáj volt leírnom, ahogy megláttam a kérdésed. Az én véleményem, hogy nagy részben igaz lehet, de én kivételnek érzem magam vagy ilyesmi:) Lehetséges, hogy túlságosan éretlen voltam még, elég sokat változik az ember, akár 2 év alatt is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!