Hát, én kakkantás után csak jól kitörlöm a seggem, megfürdeni nem szoktam minden alkalommal. :( Tudom, rémes bűnt követtem el, megyek is, leszaggatom a ruháimat, és homokot szórok a fejemre.
2013. aug. 13. 13:16
2/30 anonim válasza:
már miért kéne utána megmosni? arra való a wc papír.
2013. aug. 13. 13:27
3/30 anonim válasza:
Valaki a munkahelyén hogyan mossa meg vagy fürödjön le?
Addig kell törölni, ameddig nem marad tiszta a WC papir és este mindig fürödni,vagy zuhanyozni.
Ismerek egy népséget,akik igen megmossák, de ugyanugy sz@ros a gatyàjuk, bugyijuk, és azt hiszik akkor igy tiszták, hiszen egy hétig sem fürdenek.
2013. aug. 13. 13:37
4/30 anonim válasza:
Én se fürdök meg utána. De azért igyekszem estére állítani a beleimet, hogy fürcsi előtt jöjjön a brumi. De persze ez nem mindig jön be. Akkor le szoktam köpni a WC-papírt, ha valamiért már a 20-iknál sem akar tiszta lenni és akkor tiszta lesz.
2013. aug. 13. 13:51
5/30 anonim válasza:
Igen az irodában elég nehéz lenne egy zuhanyt nyomni. Ès igen kitduom úgy törölni még 2 gyerek szülése után is, hogy nem marad kakás a seggem. Otthon van nedves wc papír, azzal könnyebb, de szárazzal is ellehet érni kakamentes segget.
2013. aug. 13. 13:54
6/30 anonim válasza:
Ez most így ebédhez egész kellemes volt
Folytassátok, addig én kiviszem a hányós-vödröt!
2013. aug. 13. 14:15
7/30 anonim válasza:
14:15
:):)
2013. aug. 13. 15:01
8/30 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyet. Kaksi után tisztára kell törölni a dolgokat, de miért kéne lefürödni?? Én csak napi 1x szoktam este.
2013. aug. 13. 15:02
9/30 anonim válasza:
Én csak akkor fürdök meg, ha túl "krémesre" sikerült a dolog és az istenért se lehet kitörölni normálisra. :D De amúgy használok nedves törlőkendőt (amit a babáknak is szoktak), azzal teljesen tisztára lehet törölgetni, a végén pedig egy száraz wc papír, hogy ne legyen nedves a lyuk. Ezzel megúszom azt is, hogy nagyon kidörzsölje a száraz papír.
Én amúgy sosem hordok tangát hétköznapra, kizárólag francia bugyit. Csak esetleg szex előtt veszek fel combfixxel tangát arra a pár percre. :)
De amúgy tényleg lehet barna csíkos akkor is, ha megfürdik az illető. Nem mindenkinek zár teljesen tökéletesen a lyuk záróizma, így a laza napi fingásokkal simán barna lehet az a bugyi még a tangát nem hordóknak, férfiaknak is.
21L
2013. aug. 13. 15:18
10/30 anonim válasza:
Jézus Maris!Én férfi létemre különösen nagy gonddal kitörlöm a seggem és vastagon bekenve a fenekemet tusfürdővel 1 percig mosom a seggem.Halló emberek, FÉRFI LÉTEMRE!!!Ledöbbent, hogy az itt válaszoló nők "leszarják" az alapos higiéniát!És még mi vagyunk disznók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!