Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan nő, aki nem...

Tényleg van olyan nő, aki nem fürdik vagy mosakszik meg alul, mi után a nagy dolgát elvégezte és tangát hord? Csak nem ilyen igénytelenség van.

Figyelt kérdés
Vagy nekik jó, ha barna csíkos a fehér helyett? Vagy ezért hordanak inkább színes tangát, mert szexi, divatos és mosni sem kell ott?
2013. aug. 13. 13:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
Akkor mossad. Az én seggem nedves törlőkendő után is köszöni szépen, remekül érzi magát. Nem fogom minden egyes pottyantás után bedugni a seggem a zuhany alá.
2013. aug. 13. 15:53
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is elég a nedves törlőkendő, talán 10 alkalomból 4x fürdök le, feltéve ha itthon vagyok és lágy állagú lett az alkotásom. Mert azért megnéznék mindenkit, hogy munka, iskola közben kirohan wc-re és aztán még neki áll fürdeni, főleg ha nincs is zuhanyzó. :D
2013. aug. 13. 16:04
 13/30 anonim ***** válasza:
45%
Nem kell munkán szarni mert ízléstelen dolog.Otthon kell elvégezni.Ezért inkább visszatartom ha ott jön rám de számomra akkor is elképzelhetetlen, hogy CSAK kitöröljem a seggem wc papírral.A mosás nem maradhat el.Még az utcára sem tudnék kimenni szaros seggel,mosatlan seggel.FÉRFI VAGYOK!
2013. aug. 13. 16:15
 14/30 anonim ***** válasza:
81%

Ha te ennyire szeretsz lubickolni, ám tedd. Nem zavar. Viszont nehogy már megmondd, hogy kire-mikor jöjjön rá a szarhatnék. Ízléstelen? Az ízléstelen, ha bögyöm-csúnyám kiteszem közszemlére, vagy egy érintett személyt figyelembe véve poénkodni kezdek valamijén. Esetleg az óvodában kezdek el nem éppen odaillő beszédstílussal eszmecserét folytatni egy számomra ellenszenves személlyel.

Na de mi az ábra, ha épp bekaptam valamit, vagy az anyós pocsék kajája kikéreszkedik és nem tudok várni? A vécépapírt pont arra találták fel, hogy ne összetojt gatyába kelljen mászkálnod egy-egy a toalettben töltött időszakasz után.

2013. aug. 13. 16:25
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát én reggel 3:30-kor kelek és 4-kor indulok munkára, ilyenkor sosem kell wc-re mennem. De azért később 6-7-8 fele már kezdenek mozgolódni a beleim és sajnos nem mindig bírom ki délután 18-ig mire hazaérek, hogy ne menjek el wc-re. Más kolléga is el szokott menni, egyszerűen lehetetlen kibírni, ha az életed nagy részét a munkahelyen töltöd. Sajnálom. Birkózz meg a gondolattal!
2013. aug. 13. 16:46
 16/30 A kérdező kommentje:
Én férfi létemre nagy dolog után minimum a nedves törlőkendő... Na de a nők ennyi higiéniára nem képesek? Munkahely? A nedves törlőkendő visszazárható légmentesre, viszel magaddal. Mi vagyunk a disznók, meg az igénytelenek, férfiak? Nem a mi s*ggünket, nemi szervünket ny*alják ki.
2013. aug. 14. 11:13
 17/30 anonim ***** válasza:
65%

Nektek férfiaknak csupa szõrös a s@ggetek, még lehet rá is ragad.Kellene mindenhol olyan s@ggmosó a munkahelyi stb.WC.-en, mint az araboknál van, aztán minden uszik a vizben.

Nehogy ne lehessen már tisztára törölni WC papirral, aki lelögyböli vizzel,attól még nem lesz tiszta.

2013. aug. 14. 11:28
 18/30 A kérdező kommentje:
Akkor kérdem én tőled, hogy mitől lesz tiszta, ha víztől, mosástól nem? ATYAISTEN, gondolkodjál már ember, szőke vagy?....
2013. aug. 14. 12:09
 19/30 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szõke, de ha vizes törlõvel törlöd,attól még maradhat rajta. Ahhoz rendes alulmosakodás kell szappannal, tusfürdõvel, akkor tiszta lesz.

Elõször WC papirral kell áttörölni addig, amig tiszta lesz, utána jöhet a nedvestörlö átitatva tusfürdövel és még egyszer száraz WC papir, hogy a nedvességtõl nehogy gomba keletkezzen. Na és néha nem árt egyszerü fertõtlenitövel is átmosni.

2013. aug. 14. 12:15
 20/30 A kérdező kommentje:
Na amint látod, a nők többsége igénytelenebb, mint mi férfiak. Amely nők itt kommenteltek, még nedves törlőkendővel sem képesek áttörölni. Amit a boltba kapsz, 80db kb. 300 ft... wáó,
2013. aug. 14. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!