Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Indítanék egy blogot a kövérsé...

Indítanék egy blogot a kövérség elfogadásáról. Vélemény?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen mindenféleképp megcsinálom majd, de szeretnék képet kapni róla, hogy hogy vélekednek róla az emberek. Esetleg ötleteket is szívesen várok olyanoktól, akiknek problémája van ezzel, hogy mit látna szívesen, hogy tudok segíteni igazán.

2013. jún. 30. 13:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
52%

Szoríts helyet a húsz feletti szüzeknek és magányosoknak is.

Ilyesmire lenne kereslet.

2013. szept. 11. 20:26
 32/35 anonim ***** válasza:
Igen, 31-es, nagyon jó ötlet. Közös érdek az, hogy az ebben a helyzetben lévők hasznos tanácsokat és lelki támaszt, valódi bátorítást, pozitív hozzáállást kapjanak.
2013. szept. 11. 23:15
 33/35 anonim ***** válasza:
Kösz szépen.Az lenne a lényeg hogy akik nem tudnak mit kezdeni magukkal megtalálhassák egymást,s akik esetleg egy városban laknak tudjanak találkozni,ez lenne a cél.
2013. szept. 12. 00:25
 34/35 anonim válasza:

vannak gének, betegségek..de ott is érdemes harcolni.

Van nekem is számos ismerősöm, aki éhezés nélkül kipróbálta. Persze, azért be kell fektetni az akaratodat, 1 kicsit. Én 1 gerincműtét miatt, 3 éve fájdalommal élek..Nem semmi, hidd el.. Aztán elkezdtem a paleo étrendet. És láss csodát fogytam, pedig nekem a tánc volta mindenem..12 év..És mindenki erről számol be.Nem küldöm át a lányom képét../2 gyerek/ Energikus, és vékony.. Ja, nem vagyunk 1 kövér család..Nem tudom, lehet-e itt mailt adni, szívesen adnék! De légy jókedvű, és ezzel ehetsz is.. erin@freemail.hu Ez remélem nem számít reklámnak..Sok sikert...Ha úgy gondolod..Ha letiltanak, sajnálnám, mert ez nem reklám, hanem egy fontos mankó..ahogy gondolod..Szió

2013. szept. 12. 13:10
 35/35 anonim ***** válasza:
Egy olyan rovatot/részt is bele lehet tenni, hogy: lépések az önmagunk elfogadása felé. Nem ártana mindenkinek egy kis önbizalom növelés :)
2013. szept. 12. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!