Indítanék egy blogot a kövérség elfogadásáról. Vélemény?
A kövérség nem egészséges állapot. Sem fizikailag, sem mentálisan. Nem elfogadtatni kell, hanem megelőzni. Erre kellene energiát fordítani.
Persze vannak hormonális betegségek, amiknek következménye a hízás és a fogyási nehézség, de a kényelemből, táplálkozást érintő tudatlanságból fakadó elhízást nem kellene támogatni "elfogadással".
Mielőtt kapnék a pofámra, közlöm, hogy én is jelentős súlyfelesleggel küzdök, saját hibámból.
nem tagadom,h én a kövérek táborát erősítem,és sokszor látom h pár embernek,aki mondjuk kis kora óta mozgás centrikus életet él,mennyire nehéz elfogadni,h ha valaki más...
DE,ez nem azt jelenti,h el kell feltétlen fogadni a kövérséget,csak megérteni,h a lenézéssel nem lehet segíteni.
egyébként múltkorába,nem 1 olyan kisgyereket láttam,akik már az én szememmel is undorító,beteges kinézetűek voltak.és az ilyeneknek segítség kell,nem pedig együttérzés.
summázva:fölösleges csinálni 1 ilyen blogot,nem hiszem h használna,ráadásul nem mindenki egyformán dagadt és nem mindenki ugyan azért.
Nem mondtam, hogy ne írd :-) De egy ilyen blog pont azoknak jó, akik önigazolást keresnek a kövérségük létjogosultságára. És ők azok, akik belenyugszanak abba, hogy így is jó, ergo nem fognak tenni a helyzet ellen.
Mindenesetre, egy ilyen témájú blogban nem csak az utyuluputyulu- nak van helye, kell a torkonlenyomás is - nyilván nem mindegy, hogy milyen stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!