Indítanék egy blogot a kövérség elfogadásáról. Vélemény?
Az a helyzet, hogy ebben nem nagyon értem a dagikat. Mindig is jobb szerettem nagy darab emberekkel szóba elegyedni, az eszük, a stílusuk, a felfogásuk, és mondjuk ki, a kisugárzásuk sokkal több értéket hordozott, mint azoké, akiknek az életnek nem volt ilyen árnyoldala. És legtöbben békében voltak önmagukkal, még fel is ismerték, hogy ez tette őket azzá az elfogadó, jó barát alkattá, akivé lettek az évek során. Nem dédelgették ezt a frusztrációt, nem állandósították magukban ezt a több értelemben is fogyasztásösztönző hazugságözönt. Inkább az elsöprő humorra emlékszem, és arra, hogy mennyire nem erőből jön ez nekik. És tényleg nem az egészséges határokon belüli pluszokat mozgatnak nap mint nap. Páran elég keményen küzdenek a részeredményekért, és évek alatt se sokat változik a helyzet. Mások nem vesződnek vele, és nem híznak. Akad, akinek olyan a betegsége, hogy gyakorlatilag folyamatosan terhel és éhezik, hogy ne hízzon tovább, hiába minden bogyó. Neki azért vannak egészen keserű pillanatai... A barátnőm is úgy döntött, gyerekvállalás előtt magára ölt valami sokkal mozgékonyabb formát. Folyamatosan kérdezi, hogy fogyott-e, azt hiszem le fogom tolni, ha nem hajlandó tudomásul venni az igazságot, hogy nagyon jól halad, nem siet, nem stagnál... :) Tehát így állunk, csupa átlagon felüli érték, akik figyelnek rád, és akikre jó is és érdemes is figyelni.
Linkeld be a blogot, legfeljebb moderálják. :) De nem fogják. Közérdekű, nonprofit izéket nyugodtan lehet osztani itt is, míg ésszel teszi az ember.
"az élethez való humorral hozzáállásra"
izé...... értitek! :)))
Kedves kérdező: nagyon egyetértek az ötlettel, ez egy jó kezdeményezés. Formás voltam mindig is, de a csontsoványra fogyasztás mániája mindenhol és mindenkit már engem is kikészít.
Ugyanakkor annyi személyes tapasztalatot szeretnék még hozzátenni az előttem szólókhoz, hogy életem legszebb szexuális élményei egy erősen testes, s ha őszinte akarok lenni: egy aránytalanul kövér srácccal voltak. A harmadik közös orgazmus után jöttem rá, hogy az egésznek a lényege a teljes odaadás ... lelkileg, hogy érezze a másik, hogy akarod ott őt és nem pedig a kilók száma :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!