Hogy hagyhatnám magam mögött a kövérséget?
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Fogyni szeretnék, nagyon sokat. De nem tudom, mit tegyek. Megpróbáltam edzeni hosszú ideig, de 10 perc, és máris annyi volt, egyszerűen nem bírok mozdulni. (ez felülésből, fekvőből, és gyógytornán tanult mozgásokból áll) Az étrendemen sajnos nem tudok változtatni, mivel a család egy fizetésből él, és két külön étrendet nem tudunk fenntartani. Ezért többnyire zsírosabb ételeket fogyasztok. Mindig próbálok mértéket tartani, de egy idő után nem bírom, és megint túl sokat eszem. A fogyással a célom, hogy egy lány szívét meghódítsam. Sajnos mivel nincs garancia, hogy ő utána bármilyen szimpátiát érezne, ezért mindig feladom az egészet, mondván én nem fogok neki kelleni. Azonban szeretném megpróbálni, de önkénytelenül feladom. Kondi terembe sem tudok menni az anyagiak miatt. Szeretném a segítségeteket kérni, honnét meríthetnék erőt, hogy ne adjam fel, és hogy miken kell változtassak a siker érdekében? Ha orvoshoz kell fordulnom, azt is megteszem. Előre is köszönöm, és ha valami fontos dolgot kihagytam, csak kérdezzetek!
18/f
1. Igyekezni fogok így tenni, köszönöm.
2. Gondoltam esetleg ott rontom el, hogy elsőre túl kemény gyakorlatokat, és túl sokat akarnék csinálni. Vagy, hogy esetleg orvosi javaslatra lehet kapni beutalót speciális tornára, ahol a hozzám hasonlók számára van valamilyen fajta mozgási lehetőség, netalántán tud adni valamilyen gyógyszert, ami az étvágyat csökkenti. Vagy hátha létezik ilyen házi praktika.
#3 Köszönöm, akkor ebből orvos lesz, mert ez kóros.
#4 184 cm vagyok, a súlyomat csak úgy merem leírni, hogy közel duplája az ideálisnak.
Egyetértek az elsővel.
Ami a mozgást illeti, nem baj, ha nem mozogsz egyszerre sokat, a kicsi is valami, akárki akármit is mond. Én is hamar kidöglök bizonyos gyakorlatoktól, pedig én kevésbé vagyok kövér. Majd belejössz :) Persze ne erőltesd meg magad nagyon, annyi eszed, látom, van, hogy ugrándozni és futni ne akarj :D
Bár azt írtad, fel szoktad adni, most elég elszántnak látszol (persze végigcsinálni más, mint nekifogni). Drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!