Hogyan hagyhatnám ki az osztálykirándulást anélkűl, hogy mások tudnák, hogy direkt csináltam?
ja..hogy egész héten nem lesz suli
hát akkor szerdán valamelyik osztálytársadnak panaszkodj hogy rosszul érzed magad felkeresed az orvost
Elmész boltba és megveszed a legolcsóbb málnaszörpöt, ami tele van ételfestékkel és megiszod, ez egy kicsit kiszínezi a torkot. A hitelesség kedvéért énekelj teljes erőből Black Sabbath számokat, ne félj reggelre a torkod olyan lesz, mint a pávián segge. Elmész dokihoz és elpanaszolod neki, hogy tegnap villamoson rátüsszentetett egy fél nyugdíjas otthon <el fogja hinni, mert télleg van ilyen> és valószínűleg elkaptál valamit, ha mázlid van kiír 3 napra. Ezzel a módszerrel sok szabadnapot kapott a 11. C. osztály, ugye Vizy tanár úr?
Nem kérdezem miért nem akarsz menni, mert tudom, hisz én is átmentem rajta, ha hiszed, ha nem, ugyan így kérdezgettem az embereket, csak internet helyett a délutáni edzésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!