Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan hagyhatnám ki az...

Hogyan hagyhatnám ki az osztálykirándulást anélkűl, hogy mások tudnák, hogy direkt csináltam?

Figyelt kérdés
Tehát pont úgy van megszervezve a kirándulás, hogy azon a napon amúgy is csak pénteken kellene iskolába menni. Arra gondoltam, hogy beteg leszek arra a hétre, de nyilván így semmi értelme. Tudnátok valami ötletet adni?
2013. ápr. 7. 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
én megmondtam a of-nek és az egész osztályom előtt, hogy én nem vagyok hajlandó menni semmilyen kirándulásra, mert az egész nem érdekel, és nem pazarolom ilyenre az időt. ofm csak nézett, majd visszaszólt, aztán 5 percig hadakoztunk egymással, és akkor mondta, hogy szarjak bele az egészbe, ne jöjjek. osztályom utána pár napig skandálta a hülyeségét, hogy mekkora tetű vagyok mert nem jöttem, de nekik is megmondtam, leszarom. tedd te is ezt.
2013. ápr. 8. 16:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az osztálykirándulás tekintve, hogy fizetős nem kötelező. Szerintem ezen nincs mit indokolni, vagy mentegetőzni, megmondod, hogy nem akarsz menni és kész. Inkább mondd le időben és akkor nem fizetsz a semmiért.
2013. ápr. 8. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy anyagi gondjaitok vannak.
2013. ápr. 9. 19:35
 14/14 anonim válasza:
100%
Ne mondja, hogy nincs pénze rá, mert vannak olyan tetűk akik emiatt szekálnák. Ha meg megmondja, hogy nincs hozzá kedve ugyanez lenne a felállás. Ha meg neked ennyire egyszerű szimulálni a szüleid előtt is a betegséget, akkor tedd azt. Egyébként én is át tudom érezni a helyzeted. :)
2013. ápr. 13. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!