Miért tartja itt nagyon sok ember a kövérséget egészségesnek, normálisnak?
Ők azok akik mindig leirják,hogy "inkább legyél kövér,mint anorexiás" ,pl most is olvastam egy ilyet,hogy 165 centihez 70 (!) kiló teljesen ideális. Aki ennél többet akar fogyni,az anorexiás nyilván..
Arany középut nincs? Csak dagadtnak vagy csontváznak lehet lenni?:D
165 cm-es 70 kg-os izmos nő messze van a kövérségtől
de egy 165 cm-es 55 kg-os izom nélküli, löttyedt bőrű, narancsbőrös csaj meg ronda
165cm/50 kg az meg még rondább, mert még gebe is
magyarul alkatfüggő és izomzatfüggő, persze ez ugye nem azt jelenti, hogy két számból meg lehet mondani, hogy kövér vagy sovány-e valaki (kivéve, ha extrém alacsony/magas a tömege)...DE azt kifejezetten rühellem, hogy valaki idejön, hogy 165 kg/70 kg és szeretne 10 kg-ot fogyni, mire 10 emberből 9 letámadja, hogy minimum 20-25 kgot kéne fogynia....
16:06 ez baromság, én 168 cm vagyok és 48 kg, mégis van mit fogni rajtam (pl segg) :D
ez egyénfüggő, de nyilván sok kövér ember féltékeny a photoshoppolt modellekre, azért lökik ezt a szöveget, van, akinek jól áll egy kis hús, van, akinek a soványság áll jól,
de a túlzott soványság és kövérség, mindkettő visszataszító, ha valaki csak zabál vagy ha 40kilósan is fogyózik és salátalveleleken nyammog hahaha... ha valaki meg beteg kérjen orvosi segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!