Az evéssel vigasztalom magam. Hogyan hagyhatnám abba?
Szerintem most jött el az a pillanat, amikor a depid mélypontjáról kezdessz visszatérni, mert már eszedbe jutott, hogy nem kéne annyi édességet enni.
Hidd el, nemsokára el fogod felejteni az egészet és le szoksz a sok édességről.
Sajnos nem sokkal jobb, mint a drog, hiszen máris függőséget okozott nálad. Ennek jó bonyolult kémiája van, nézz utána. Egyébként a finomított cukor és liszt is öl (hosszú távon).
Azért is vagy ilyen fáradt, mert szar minőségű kajákat eszel.
Próbáld meg otthon kidobálni a szar kajákat, hetente 1-2-szer járj vásárolni (jókedvűen és nem éhesen), csak normális cuccokat vegyél. Ha nem sikerül, én is a pszichológust javaslom, mert ez, amit leírtál, egy jó kis táplálkozási zavar kezdetének tűnik. Minél előbb kapják el, annál könnyebben túljutsz rajta. Vársz még fél-1 évet, összeszedsz 30 kiló túlsúlyt, baromi nehezen fog lemenni és az önértékelésedet is aláássa (lásd: kinek kell egy kövér nő).
Utolsó vagyok, nézd, találtam neked egy cikket ezzel kapcsolatban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!