Hogy hagyhatnám magam mögött a kövérséget?
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Fogyni szeretnék, nagyon sokat. De nem tudom, mit tegyek. Megpróbáltam edzeni hosszú ideig, de 10 perc, és máris annyi volt, egyszerűen nem bírok mozdulni. (ez felülésből, fekvőből, és gyógytornán tanult mozgásokból áll) Az étrendemen sajnos nem tudok változtatni, mivel a család egy fizetésből él, és két külön étrendet nem tudunk fenntartani. Ezért többnyire zsírosabb ételeket fogyasztok. Mindig próbálok mértéket tartani, de egy idő után nem bírom, és megint túl sokat eszem. A fogyással a célom, hogy egy lány szívét meghódítsam. Sajnos mivel nincs garancia, hogy ő utána bármilyen szimpátiát érezne, ezért mindig feladom az egészet, mondván én nem fogok neki kelleni. Azonban szeretném megpróbálni, de önkénytelenül feladom. Kondi terembe sem tudok menni az anyagiak miatt. Szeretném a segítségeteket kérni, honnét meríthetnék erőt, hogy ne adjam fel, és hogy miken kell változtassak a siker érdekében? Ha orvoshoz kell fordulnom, azt is megteszem. Előre is köszönöm, és ha valami fontos dolgot kihagytam, csak kérdezzetek!
18/f
Egyet kell ertenem a 9-essel!
Emellett en szereztem ket kissebb sulyzot, azok nem olyan dragak s rengeteg gyakorlatot lehet vegezni veluk lakason belul is. Nekem sokat hasznalnak s jobban is erzem magam toluk. Most pedig azon vagyok, hogy vegyek egy valamire valo bicajt. Ez mar nem olcso mulatsag, de valahogy kigyujtom ra, mert a futas nekem sem megy, a suly miatt nem birjak a terdeim.
Ha a kajat nem tudod megvalogatni az anyagiak miatt, akkor erdemes lenne legalabb meregetni, hogy a napi szuklegletedet ne lepd tul. Itt egy jo kis oldal, hatalmas adat bazissal: [link]
Sok sikert kivanok! :)
Hmm... nem csodalom, hogy kevesnek erzed a ket kilos sulyzokat. En olyan 8-10 kilosokra gondoltam, az azert mar megdolgoztat.
Reges regen, mikor nekem is csak ilyen kicsi sulyzom volt, raragasztoszalagoztam 2-3 vizzel teli flakont s ugy emelgettem XD
Hulyen nezhettem ki, ki mukodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!