Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagy a mellem mit tegyek? (14/F)

Nagy a mellem mit tegyek? (14/F)

Figyelt kérdés

Lehet hogy a kövérség miatt van?Régen kövér voltam de most már sikerült fogynom..De a mellem ilyen hegyes és nagy(nem nagyon) maradt. Egyre kisebbnek látom aminek örülök, de már néha pólóban is szégyellek utcára menni..Jövőre középiskolába megyek ezért még nyáron szeretném eltüntetni hogy ne csúfoljanak..

önbizalmam egyenlő a nullával :(

Mit ajánlotok az úszáson kívül(nem tudok úszni)?

Ez tényleg gynecomastia?

Ha igen mit tudok tenni ellene?

a válaszokat nagyon köszönöm! :)

2013. jún. 5. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Az úszás ezen nem segít. Ilyen korban a hormonok miatt amúgy is előfordulhat ilyesmi, de valószínűleg a zsír lesz a háttérben. A mellen maradó kis zsírréteg is igen hülyén tud kinézni férfiakon.

Na most optikailag ezt úgy tudnád eltüntetni (a további fogyáson kívül), ha erősítenéd a mellizmod, mert a nagyobb izomtömegen nem olyan feltűnő, és nőies egy pár centis zsír. Fordulj valami értelmesebb edzőhöz, mert ilyen korban még nagyon óvatosan kell bánni a súlyzós edzéssel, de szerintem neked ez indokolt lenne.

2013. jún. 5. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Te ott állsz a kamaszkor küszöbén,Talán már melleid is ezt jelzik.Aztán jön a megnyúlása időszaka .Máris nem látszol kövérnek .A szünetben meg sokat szaladjál,mozogj.

Többet ér az minden edzésnél .

2013. jún. 5. 20:12
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
A "szaladgálás, mozgás" többet ér, mint egy jól összeállított edzés? Mint mondtam én is ódzkodok egy ilyen korú srácot súlyzós edzésre rábeszélni, de azért hülyeségeket ne beszéljünk már...
2013. jún. 5. 21:13
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

ez a serdülőkor velejárója, egy ideid elég magas lesz az ösztrogén szinted is

ettől nő a melled

de majd elmúlik magától

2013. jún. 7. 11:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Vagy nem, ez egyéni adottság.
2013. jún. 10. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
Gyúrjá vazze!
2013. jún. 10. 15:39
 7/12 anonim ***** válasza:
55%

Még mindig zsíros lehetsz. Egy 14 éves fiú mit eszik.. kenyeret, tejterméket, cukrot.

Aki érzékenyebb, az már a korodban is elkezd hízni. Zöldséget és húst fogyassz, akkor tényleg lefogysz a normális szintedre. Na ekkor meg tudod nézni hogy milyen is a tested. Mennyire vagy izmos, milyen az alkatod, mi is van a mellednél.

2013. jún. 10. 17:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Hanyagold a cukrot,fehér lisztes kajákat,bő zsírban/olajban sült ételekt,és edzél!!!

Fuss,fekvőtámaszok,stb.

2013. jún. 15. 18:37
 9/12 anonim ***** válasza:
4# Magas az ösztrogén szint egy serdülő fiúnál? Na erről még nem hallottam...
2013. aug. 15. 12:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Kamasz fiúknál hirtelen megnövekszik a tesztoszteron szintje, gyakran az egészséges mértéken túl is. Ezt a test a tesztoszteron aromatizálásával oldja meg, egy ösztrogénhez hasonló hormonná alakítja át, ami viszont beindítja a mirigyes állomány kialakulását a mellben. Általában ez el szokott múlni, de ha túlzottan sok mirigyes szövet jön létre, csak a műtéti megoldás segít.
2013. aug. 15. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!